Hogy kell feltenni a vaginakúpot? Többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap tettem fel az elsőt, és alig ment fel, megakadt, és nem is ment tovább, de már olvadt szét, és ráhagytam. Lehet azért,mert rövidek az újaim, vagy csak béna vagyok?! Segítsetek!2014. aug. 7. 11:50
1/6 anonim válasza:
Annyira kell feltenni, mint a tampont,
2/6 A kérdező kommentje:
hát eddig még azt sem sikerült tökéletesen feltenni. Fekve ülve guggolva... hogy megy fel könnyebben?
2014. aug. 7. 12:26
3/6 anonim válasza:
Fekve tedd fel a hüvelykúpot.
Ha úgy érzed, hogy elakad, akkor irányt kell váltanod. A nők hüvelyében van egy éles kanyar hátrafelé, a popsid felé kb egy ujjnyi mélységben. Abban a kanyarban akad el. Ha a hegyét akkor úgy irányítod, hogy a feneked felé mutasson, és finoman még próbálod tolni egy picit, felmehet még egy ujjnyit.
A tamponnal ugyanígy kell eljárni.
4/6 anonim válasza:
Én mindig guggolva szoktam a tampont is, a kúpot is. Guggolj le, jó nagy terpeszbe. Először csak az ujjaddal próbáld meg, aztán ugyanazzal a mozdulattal nyomd fel a kúpot jó mélyre,amennyire csak tudod. Így biztos sikerül. Sok sikert!
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, igyekszem :)
2014. aug. 7. 16:57
6/6 A kérdező kommentje:
Sikerüüüüüült :) ;)
2014. aug. 16. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!