Hogyan kell feltenni a tampont? Tobbi lent
Figyelt kérdés
Most kezdtem el menstrualni par napja es nem tudom feltenni. Esetleg nem tudnatok linkeket kuldeni azzal hogy hogyan kell fetenni?!ni2013. okt. 26. 13:58
1/3 anonim válasza:
a dobozban van egy tájékoztató, képekkel együtt, annál jobb nem kell
3/3 anonim válasza:
Az elsőnél jobb betétet használni mint tampont. Szóval én azt tanácsolom h addag betétezz amíg elmúlik.
Ha még életedben egyszersem ( bocs a fogalmazásért) ujjaztad meg magad akkor azzal kezd, hisz ez ugyan az mint a tampon felhelyezése cs tampon nélkül és amikor legközelebb megjön tudni fogod hol a lyuk, merre és meddig kell tolni stb( ismétlem ha majd elmúlik az első menzeszed, és cs tiszta kézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!