Fürdök rendesen és dezodort is használok. Mégis sokat izzadok miért van ez?
Szia!
Nem feltétlen kell minden nap használni, ahogy érzed a szükségét! Én csak heti 2-3X használom este!
Fürdés után bekened (egy vatta darabra egy keveset öntesz), várd meg míg megszárad, aztán hintőporozd még a hónid és nem fog viszketni, csípni!
Reggel kenhetsz stiftet!
Ja, és addig használd, ameddig az izzadás fenn áll!
Használhatod folyamatosan is!
Ne, használj semmit a hintőporon kívűl, közvetlen a szesz után!
Kíváncsi vagyok arra, ha használod este, akkor is izzadsz reggel?
Ha, esetleg igen (szerintem nem fogsz), akkor használd reggel is!
Na kiprobáltam,fürdés után raktam miután megszáradt rá hintőport és most nem izzadok,igaz most sajnos elég rendesen kicsipte,de nálam ez normális,most pár napot várok vele,addigra a hónajam rendbe jön és majd figyelem az izzadás mértékét,és heti párszori alkalommal csinálom majd.
Sajna túl érzékeny a bőrőm,így nem lepődtem meg a spraynél is előfordul elsőre amikor újat használok,majd tökre helyre jön és utána semmi gond.
Köszi szépen a választ,ma még semmit nem izzadtam.
Bocs hogy kérdésekkel zaklatlak,de a mell alatti területen is lehet alkalmazni és a hason is?A barátnőmnek meg a hasi hurkáknál illetve alatta szokott izzadni,ott is lehet ezt alkalmazni?Előre is köszönöm a választ!
Igen, a test bármely részén használható!
Elég csak vékony rétegben kenni vagy ecsetelni, és talán nem csípi ki a bőrt annyira!
Szia!
Ha kicsit vizezed a vattát, amivel kened, akkor nem csíp, mert így hígítod!
Most próbáltam ki, sokkal jobb vizes vattával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!