Van egy olyan gondom hogy használok mindig dezodort is de sajnos nem hat semmit ezért mindig olyan pólókat kell hordanom amikben nem látszik a folt. Valaki tud egy hatékony és biztos megoldást? : )
Első, ha stiftet használunk az sem használ.
SEMMI SEM !
Kedves kérdező, nekem is pont ugyan ez a problémám, már vagy 2 éve!
Hány éves vagy?
Van egy beavatkozás, mikor botoxot fecskendeznek a hónod aljába és ez lebénítja a mirigyeidet így nem izzadsz jó 3 hónapig, körülbelül, de gondolom ez nem jöhet szóba.
És van még egy olyan megoldás, én a gyógyszertárban vettem tavaly egy permetet amit a hónom aljára kellett permetezni és attól kevésbé izzadtam. valamivel jobb volt!
Azt ajánlom, menj be a gyógyszertárba és kérdezz rá mit lehet erre a problémára kapni! :)
Egyébként miért izzadsz? Csak szimplán, vagy idegi alapon?
szia!
Ugyan így vagyok, mint te, de nekem a hátam is izzad! Mégpedig annyira, hogy cseppekben folyik a víz rólam, ha meleg van. Nagyon kellemetlen. Most voltam nyaralni a barátommal, 2 napig válogattam, hogy milyen felsőket tudok elvinni, amin nem látszik...
Már 28 éves vagyok, szedek tabit is, mégsem változik semmi. Serdülőkorom óta így izzadok. Viszem magammal a spray-t (DOVE), és fújom magam. Így nem vagyok rossz szagú, a víz meg megszárad. Ennyit tudok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!