Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » A szemem körül piros folt...

A szemem körül piros folt van.De körbe. A szempilláim tövénél, vagyis egy kicsit följebb, meg ahol szemceruzát használok. Meg lehet valahogy szüntetni?

Figyelt kérdés
De tök ritkán festem magam.És édesanyámnak is ugyanilyen a szeme környéke.kenjem valamivel?
2008. aug. 6. 18:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvasom, allergiás vagy valamelyik sminkalapanyagra.
2008. aug. 6. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is allergiás vagy valamire a kozmetikumokból. És valószínűleg anyukád is, csak őt nem foglalkoztatja annyira ez a dolog, mint téged. Biztos tőle örökölted az allergiára való hajlamot.
2008. aug. 6. 19:46
 3/7 A kérdező kommentje:
oké,de akkor mihez kezdjek vele?
2008. aug. 7. 17:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbálj ki másik terméket. Én is allergiás vagyok a legtöbb szemfestékre, ezért is nagyon ritkán festem magam. Nekem ami bevált, az az Oriflame-től a Giordani Gold szempillaspirál és szemhéjtus, ezekre nem vagyok érzékeny és fontos szempont, hogy felbontás után 6 hónappal ezeket sem szabad használni (ez tapasztalat).
2008. aug. 15. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:
:O aha.jól van.ezeket betartom.Köszi:D
2008. aug. 18. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
nem lehet h többen is használjátok ezt a sminket? mert a könnyetek ahogy keveredik attol is lehet!
2008. okt. 2. 22:44
 7/7 A kérdező kommentje:
De.lehetséges.Nagyon ritkán adom oda másnak a sminkcuccaimat,mert hypochonder vagyok.De volt,mikor nem volt más választásom,mert elkunyizták tőlem:(
2008. okt. 3. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!