Szőrtelenítés? Epilátort használok és állandóan szőrbenövésem lesz tőle és a helye mindig ott marad (piros folt vagy barnás folt. Mit csináljak, hogy ne legyen több szőrbenövésem?
Figyelt kérdés
Vagy, hogy tüntessem el a foltokat? Már kipróbáltam a Veet-et szőrbenövés és irritáció elleni krémet, de az nem hat. Főleg a bikinivonalon van a benövések túlnyomó többsége olyan csúnya, ha menni szeretnék netán pl strandra ez az első ok amiért nem megyek! Meg amugy is zavar. Borotva meg még rosszabb, attól nagyon kipersegek az epilátor jobb. Kérlek segítsetek2010. febr. 7. 11:50
1/3 anonim válasza:
én nem bírtam az epilátort mert fájt meg minden.. menyj el kozmetikushoz ő segíthet. amúgy én a gyantára esküszök inkább... mert ott nem lehet szőrbenövés...
14/l
2/3 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet tőle szőrbenövés? Miben más?
2010. febr. 13. 10:09
3/3 anonim válasza:
Ahol szőr nő, és az ember fia-lánya leszedi/kihúzza/levágja, ott számíthat a szőrbenövésre. Természetesen az egyes szőrtelenítési módok különböző embereknél különböző eredményt hoznak. Ki kell próbálni többféle szőrtelenítési módot, és kiderül, neked melyik a leghatékonyabb.
Én a gépre esküszöm, és a heti bőrradírozásra. A csodakrémek nekem sem váltak be. El kell fogadni, hogy van, akinek szerencsés a bőrtípusa, és nem küzd a szőrbenövésekkel, más meg állandó harcban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!