Kérek szépen mindenkit, hogy segítsen! Mit tegyek? El vagyok keseredve!?
12 éves lány vagyok, egy éve menstruálok, és a menstruációm tegnap jött meg. Tegnap nem volt vele semmi baj, de viszont ma reggel azt vettük észre anyukámmal, hogy átütött a nadrágomon is, emellett még rengeteg vért vesztettem. Nagyon megijedtem, anyukám megnyugtatott, hogy ez ezzel jár, és cseréltem is betétet. Kb egy órával ez után megint azt vettük észre, hogy tiszta véres a nadrágom is, és megint rengeteg vért vesztettem. Nagyon durván elkezdtem sírni. Anyukám meg csak mondta, hogy nincs semmi baj, de viszont most betétet is meg vattát is raktunk be. Nagyon félek, hogy megint át fog ázni, ez nagyon kellemetlen, a hasam is kegyetlenül fáj, folyamatosan csak sírhatnékom van. A tampont azt nem akarok használni, mert nem szeretem viselni, nagyon rossz, és anyukám sem akarja. Nagyon kérek szépen mindenkit, hogy segítsen, mit tehetnék ilyenkor? Rengeteg menstruációm volt már , de ilyen hogy át ázzon még soha..:( Nagyon Félek!!! Segítség!? :(
Köszönöm előre is a válaszokat!
Ha erősebb a vérzésed, akkor az extra / super / super plus tampont használd. Ez nem hosszában nagy, hanem nagyobb a felszívóképessége a minihez képest.
Erősebb vérzéses napokon én super tampont használok + beteszek a bugyiba egy vékonyabb betétet is.
A tampon óriási szabadság-érzést ad, ezért érdemes hozzászoktatni a szervezetet, mert így a jövőben a menzesz idején fel tudsz venni vékonyabb nadrágot, tudsz menni uszodába, könnyebb a sportolás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!