Nagyon elvagyok keseredve, Miként lehet így élni? Él még valaki igy? Meg lehet szokni?
Figyelt kérdés
Állandó köldöktáji görcseim vannak sürgető székelési ingerrel. Van amikor kell wcre mennem van amikor nem. Sokszor van hasmenésem alig lehet visszatartani. Már nem merek kilépni itthonról, a munkahelyemről már haza kellett jönnöm a rosszullét miatt. A buszról is volt hogy leszálltam annyira hamar kellett wcre mennem. A Páromhoz már át sem merek menni mert félek hogy becsinálok mellette. Annyira kellemetlen és megalázó.A dokik nem tudnak semmit. 27 éves vagyok és teljesen elkeseredtem mert ez nem élet. Tönkremegy az életem.2015. szept. 29. 17:22
1/10 anonim válasza:
Kivizsgálások voltak? Ételtolerancia, tükrözés, stb.?
2/10 anonim válasza:
Probiotikum, natúr joghurt, rozskenyér. Kávét elhagyni, Nescafé méhet helyette.
3/10 anonim válasza:
Mivel nem mertem elmenni vele orvoshoz, 2 évig küzdöttem vele, mire ezt így kitapasztaltam. Az a probiotikum kell amit írtam priviben. Lehet ha elmemtem volna dokihoz pillanatok alatt megoldotta volna a helyzetet.
4/10 anonim válasza:
Szia! Én örök életemben hasmenéses voltam minden vizsgálat negatív valszeg pszichés, viszont! Egy hete reggel este megittam egy normaflore- t és szinte elmúlt.
5/10 anonim válasza:
IBS irritábilis bélszindróma. Olvass utána a diétának.
6/10 A kérdező kommentje:
Voltam dokiknál de semmi.görcsoldóval akarnak tömni. De ki sem váltom őket.nem merem bevenni mert attól félek hogy nem érzem hogy wcre kell mennem és becsinálok.:-(
2015. szept. 29. 19:36
7/10 anonim válasza:
Probiotikumot sose mondták az orvosok?
8/10 anonim válasza:
Amit írtam priviben az a probi segít.
9/10 anonim válasza:
Orvoshoz kell fordulnod haladéktalan! Chron betegség, colitis ulcerosa kizárása végett! Háziorvos ad beutalót gasztroeneterológushoz. Fontos elemnni, mert ezek nagyon komoly betegségek, kezelés nélkül életet veszélyeztető szövődményekkel. A probiotikumot meg lehet próbálni, de a bélgyulladás vizsgálata az elsődleges!
10/10 anonim válasza:
Most olvastam, hogy voltál dokinál. Feltétlen gasztroshoz menj!! Ő tudja eldönteni, hogy mi áll a háttérben. (béltükrözést is ő csinálhat)
IBS-et akkor lehet felállítani, ha a bélgyulladást (pl chron) kizárták!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!