Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már nagyon el vagyok keseredve...

Már nagyon el vagyok keseredve. Mit tegyek még? Létezik erre megoldás?

Figyelt kérdés

A történet ott kezdődik,hogy 2 évig szedtem fogamzásgátlót,mert magas a tesztoszteron szintem,erősebben szőrösödöm,pattanásos vagyok emiatt,egyébként semmi más problémám nincs.Persze a fogamzásgátlás is cél volt.Nagyjából segített is a problémámon,azonban folyamatosan nőgyógyászati fertőzéseim voltak,az utóbbi 1 évben candida,először havonta 1x jött elő,aztán pedig kéthetente.A nőgyógyászt szinte minden héten látogattam,méhszájsebem is van/volt.Rengeteg kúpot,krémet elhasználtam,szájon át szedhető gyógyszert,kapott a párom is ilyet,irrigáltam is gyógyszertári tejsavval,abba hagytam a fogamzásgátlót,aminek következtében most újra szőrös vagyok :( A candidám elmúlt,orvosi diagnózis szerint,hónapok után végre tudunk szexelni a párommal,elmentünk fürdőbe is....eltelt pár nap,a tünetek újra előjöttek.Páromnak vettem Candibenét,amivel kente magát.Én vettem grapefruit mag cseppet,teafaolajat,ülöfürdőztem is,irrigáltam is vele,C vitamint is szedek.Elmúlt újból.Utána együtt voltunk.Ez volt körülbelül 1 hete.Közben a nőgyógyász javaslatára vettem Lactinelle-t,ami visszaállítja a normál hüvelyflórát,heti 1-et javasolt használni.Szombaton használtam,azóta sűrű,darabos folyásom van,és persze viszket is. :( Már nagyon elegem van belőle!

A táplálkozásomra nem tudok 100%-ig odafigyelni,karácsonykor nem is figyeltem nagyon,de alapjába véve egészséges ételeket eszem,zöldségeket,gyümölcsöket is,tejtermékek,kenyeret is eszem,szóval nem a candida-diéta szerint táplálkozom.

Most ott tartok,hogy a fogamzásgátlót már nem szedem 3 hónapja,ezért szőrösödöm újból,viszont a candida még mindig ragaszkodik hozzám,hiába hagytam abba.

1.Szerintetek mit tegyek még,hogy megszabaduljak a gombától?

2.Létezik olyan fogamzásgátló,ami nem okoz ilyen panaszokat,de segít a tesztoszteron szintet lecsökkenteni?

21/L

2015. jan. 20. 17:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!