Ti hogyan "barátkoztatok" meg azzal a ténnyel, hogy kopaszodtok?
18 eves lany vagyok. Es hormonok miatt hullik a hajam. (Tobb ferfi hormon). Megmondtak hogy lehet elveszitem az osszes hajam es mar en se latom eselyet h visszanő. A hajbeultetest javasoltak. De nincs ra eleg penz.
Mas is kuzd ilyen problemakkal? Ti hogy torodtetek bele? :( Nekem mar semmi onbizalmam.
szia! 25 éves leszek, lassan másfél éve hullik a hajam. Azóta legalább négyféle bajom kiderült és ezek kezelésével csökkent is a hajhullás, de sajnos nem állt meg. A régihez képest nagyon kevés hajam maradt, kibontva nem is nagyon hordom emiatt. Valószínűleg nálam is hormonális, mert kiderült, hogy a mellékvesém túl sok férfi hormont termel. Kaptam rá gyógyszert (szteroid), de a borzasztó mellékhatások miatt abba kellett hagynom. Ez lett volna a leghatásosabb módszer, hogy a hormonok lecsökkenjenek... Már nem tudom mit csinálhatnék. Egyébként nekem mindenhonnan hullik a hajam, nincs kifejezett kopaszodás, csak nagyon ritka lett.
Hajbeültetésről azt hallottam, hogy nőknél nem olyan hatásos, mint férfiaknál, mert nálunk nem csak egy adott területről hullik, hanem diffúzabban. (Ennek ugye az a lényege, hogy a saját hajadat rakják át hátulról, ahol több marad elölre.)
Neked hogyan hullik a hajad? Mindenhonnan vagy csak fejtetőről? Hormongyógyszert nem írtak fel? Van valami betegséged (pl. PCOS) ami esetleg okozhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!