Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ha lefekszetek egy...

Fiúk, ha lefekszetek egy lánybarátotokkal, akkor végig csak azért barátkoztatok, hogy beadja a derekát?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, mit gondoljak egy fiúbarátomról... Amikor szóba került a szex téma, és mondtam, hogy nekem is bejön, és benne lennék, akkor hirtelen nagyon érdekessé váltam, bármelyik nap, bármikor megoldotta volna, máskor bezzeg sokszor lemondja a talit meg nem ér rá, de erre bezzeg kellettem... Szerintetek mit gondolhat?
2015. márc. 10. 13:38
 1/3 anonim ***** válasza:

1. nem fekszem le a (barát) barátnőimmel, egyáltalán nem ezért akartam barátkozni velük

2. ne így nézd. lehet, csak barátod volt, úgy meg természetes, hogy van saját élete is, viszont ha felmerül a szex, esetleg lát esélyt arra, hogy kapcsolat is legyen belőle, úgy meg azért több figyelmet szeretne szentelni rád

Beszéljétek meg.

2015. márc. 10. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem. Egyszerű egyèjszakás kategóriának minősül, semmi köze a barátkozáshoz.
2015. márc. 10. 13:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Valójában igen. Lehet mást mondani, de ha bejössz neki, akkor már első pillanattól fogva bejöttél neki és megdöntene egy bármikor. Persze... tagadja, s csak haverkodtok és most vette észre, hogy jó csaj vagy VAGY a kedvencem: "Csak érted tenné, hogy jó legyen neked".

De erre ment ki a játék.

De nem értem a leírást: akkor le is tolta a bugyidat végül vagy csak beszéltetek róla?

2015. márc. 10. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!