Duzzanat/csomó a hónaljban mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szombaton fürdés közben fedeztem fel egy hosszúkásabb (kb. babszem nagyságú) fájdalmatlan csomót a jobb hónaljamban a bőrfelszín alatt középtájon. A terület nincs begyulladva. Eléggé megijedtem, nem tudom mitől lehet. Dezodort használok, és heti rendszerességgel borotvával szoktam szőrteleníteni. Hogyan tudom eldönteni, hogy kell-e ezzel foglalkozni, egyáltalán mi lehet ez? Hova, milyen orvoshoz forduljak, vagy vizsgálatot kérjek, hogy kiderüljön mi ez?2016. ápr. 8. 13:44
11/13 anonim válasza:
kedves kérdező. tudom, hogy régi a post, de érdekelne hogy mennyi idő után múlt el neked a csomó? mert hasonló helyzetben vagyok.
13/13 anonim válasza:
Utolsó 2.
Nektek mi volt a probléma? Ugyanez..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!