Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » FÁJDALMAS borsónyi csomó a...

FÁJDALMAS borsónyi csomó a jobb oldali hónaljban mi lehet?

Figyelt kérdés
3 napja szőrtelenítettem. Nincs kipirosodva, nem néz ki úgy mint egy pattanás, fáj ha megnyomom. Meg is birom fogni, mintha a "bőrhöz lenne nőve". Eléggé látható.:( nyugtassatok meg , hogy ez nem mellrák. Kicsit hasonlít ahhoz, mikor a bikinivonalamat borotváltam és utána ott is keletkezett egy, ugyanúgy fáj és olyan a tapintása is. 4 napja még nem volt ott a hónaljamban. Kicsit hipohonder vagyok sajnos

2016. jan. 5. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Begyűlt az egyik szőrtüsző.1 hét múlva már könnyen kinyomhatod finoman két ujjal oldalról összenyomva.
2016. jan. 5. 17:01
 2/5 GooseBumps ***** válasza:
Egy daganat nem nő ki a semmiből 4 nap alatt. :-) Egyébként valószínűleg szimpla nyirokcsomó-duzzanat, egy sor oka lehet, pl. bakteriális fertőzés, de az is lehet hogy csak allergiás vagy valamire (pl. dezodorra). Ha nem múlik el pár napon belül, és nagyon fájdalmas, vagy tovább duzzad, akkor viszont mindenképp látogass el vele orvoshoz!
2016. jan. 5. 17:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Most ilyen megfázásos, torokgyulladásos cucc indult meg bennem. Azaz tegnap este. Lehet hozzá köze?
2016. jan. 5. 17:07
 4/5 GooseBumps ***** válasza:
A kettő biztos nincs közvetlen kapcsolatban egymással, de nem kizárt, hogy összefüggenek. Ti. ha az embernek legyengül az immunrendszere, akkor több helyen el tudnak szaporodni lokálisan a kórokozók, amit aztán gyulladások követnek. A nyirokcsomó-duzzanat is utalhat ilyesmire.
2016. jan. 5. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok. Napokkal ezelőtt megnyunyurgattam és pattant egyet, majd vérzett. Most már csak fele akkora és nem is fáj. Ez már magától is felszívódik vagy nyomkodjam gyengéden?
2016. jan. 17. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!