Mi lehet ez?! Egyik nap észrevettem fürdés közben egy aprócska csomót a nemi szervem és végbélnyílásom között kicsit a jobb combomhoz közel.
Figyelt kérdés
Nem a szemérem ajkakon hanem a comb és a közötti részen. Nem fáj ha hozzányúlok. Sajnos nem tudom megnézni csak kitapintani mert olyan helyezkedik el. Volt már valakinek ilyen? Egyébként be vagyok oltva méh-nyakrák ellen.M i lehet az a csomó ott?2015. dec. 26. 21:12
2/5 anonim válasza:
Nem méhnyakrák ellen vagy beoltva, hanem a hpv pár típusa ellen. Nagyon nem ugyanaz. Az oltás csak a leggyakrabban rákot okozó típusok ellen véd (és nem az összes létező típus ellen, ami rákot okozhat), illetve egyes oltásfajták még védenek a nemi szemölcsöt leggyakrabban okozó (de nem az összes, nemi szemölcsöt okozható) típus ellen.
Azaz az oltás ellenére lehet rákod és condylomád is.
3/5 A kérdező kommentje:
Első, de arra fele van
2015. dec. 27. 13:14
4/5 anonim válasza:
Ilyen nekem is volt. Ugyan ilyen. Ne izgulj miatta szerintem. Bár orvoshoz nem árt elmenni, de nekem anyu azt mondta, hogy várjunk vele kicsit és igaza volt 2-3 napra rá teljesen elmúlt.
5/5 A kérdező kommentje:
igen nekem is elmúlt hála égnek.. köszönöm a válaszokat:)
2015. dec. 28. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!