Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csomó a hónaljban? Mitől?

Csomó a hónaljban? Mitől?

Figyelt kérdés
Pár hete vettem észre egy nyomásra érzékeny duzzanatot a hónaljamon. Pont mellem és a hónaljam találkozásánál volt a szőrtelen részen. Ez elmúlt pár napon belül kezelés nélkül. Most újra van egy fájdalmas duzzanat, de már arrébb, a hónaljam "belsejében". Hallottam, hogy a menstruáció idején is kialakulhat ilyen csomó, és most valóban menstruálok, de ezelőtt akkor jelent meg, amikor nem volt meg. Ciszta lehet, vagy csak egy mirigy duzzanat? Valakinek volt hasonló problémája, mi az ami segíthet? És számítsak-e műtétre? Köszi előre is.
2013. dec. 12. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg egy nyirokcsomó gyulladt be. Szőrteleníteni szoktál? De kialakulhat ilyen,akkor is,ha egy verejték-, faggyúmirigy tömődik el.
2013. dec. 12. 20:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Szoktam, borotválni. De eddig semmi probléma nem volt. Azt hittem, hogy meghúzódott, de most, hogy semmi olyat nem tettem, amitől ez kialakulhatott volna, kicsit megijedtem. Félek orvoshoz menni.
2013. dec. 12. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Ne félj az orvostól! Nem attól lesz valaki beteg,hogy az orvos megállapítja. Az orvos a már meglévő bajt diagnosztizálja,ezt viszont jobb minél előbb megtenni!
2013. dec. 12. 21:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha nyomásra érzékeny, akkor nyirokcsomó-gyulladás lehet. Nekem nyáron volt, mikor a Balcsiban áztam. Kábé 10 napig tartott.
2013. dec. 12. 23:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem várok vele egy kicsit, aztán, ha egy hétnél tovább tart, irány a doki. Köszi a válaszokat.
2013. dec. 13. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!