Duzzanat/csomó a hónaljban mitől lehet?
Figyelt kérdés
Szombaton fürdés közben fedeztem fel egy hosszúkásabb (kb. babszem nagyságú) fájdalmatlan csomót a jobb hónaljamban a bőrfelszín alatt középtájon. A terület nincs begyulladva. Eléggé megijedtem, nem tudom mitől lehet. Dezodort használok, és heti rendszerességgel borotvával szoktam szőrteleníteni. Hogyan tudom eldönteni, hogy kell-e ezzel foglalkozni, egyáltalán mi lehet ez? Hova, milyen orvoshoz forduljak, vagy vizsgálatot kérjek, hogy kiderüljön mi ez?2016. ápr. 8. 13:44
1/13 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor nőgyógyász.De minél hamarabb, és ne nyomkodd, Csak rtg és ultrahang tudja megmondani, hogy milyen csomó.
2/13 anonim válasza:
Nekem Desodortól volt nemrégiben, elhagytam és jódoztam a kis puklit, 3 nap alatt eltűnt. Persze lehet borotválástól és mástól is, jobb ha megnézeted.
3/13 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Mert ha 18 alatt, akkor valószínűleg a fejlődéstől.
A rák nem fáj!!!
4/13 anonim válasza:
Kedves 3 válaszoló. Akkor kéne válaszolni, ha elolvastad a kérdést. Fájdalmatlan csomó,érted? fájdalmatlan. És nem pattanás. Nekem 6 éve volt ilyen, azóta túl vagyok a kemón és a sugárterápián. Mivel nem látjuk a csomót, a kérdező menjen orvoshoz.Remélhetőleg elküldik, hogy semmi baja.
5/13 A kérdező kommentje:
Kedves 4. válaszoló! Neked mekkora csomód volt? Nekem kisebb, mint egy borsó. Amúgy 31 éves nő vagyok. Jövő héten mehetek vizsgálatra, de nagyon félek.
2016. ápr. 10. 14:03
6/13 anonim válasza:
Magamnak vettem észre én is, nekem is a hónalj vonalában volt, de az még a mell.Kicsi, mozgott, nem fájt.Nőgyógyász küldött mammográfiára, ultrahangra,utána mintavétel.
2 hét múlva műtöttek. És csak azért kaptam kemót, mert 2 cm-nél nagyobb volt.
Természetes, hogy félsz, de menj.Meg lehet gyógyulni belőle. Reménykedjünk, hogy a Tied nem az.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ma megyek vizsgálatokra, majd megírom mi volt.
2016. ápr. 12. 07:52
9/13 A kérdező kommentje:
Voltam mammográfián, emlő és hónalj ultrahangon. Minden rendben, kóros elváltozás nem igazolható. Valószínűleg sima szőrtüszőgyulladás. Huhhh, nagy megkönnyebbülés. Köszi a válaszokat.
2016. ápr. 12. 10:59
10/13 anonim válasza:
Na látod, jobb ezen túlesni.Még aludni is másképp fogsz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!