Aki jártas aPCOS nevű betegségben segítene? Bővebben lenn
Sziaszok!
Szóval március 26-án derült ki h pcos.em van.
18 éves lány vagyok.170cm
és amikor kiderült a bajom akkor 80kg voltam .Merkformint szedek,mozgok most már 73 kg vagyok.De a menszseszem sehogy sem alakul.Eddig sem volt pontos.de most kb 2 napig ha tartott és akkor sem volt semmi vér csak ilyen nem tudom micsodák.Szerintetek nem lehet h a cisztáim egy része jött ki?
És még azt szeretném kérdezni hogy nektek nem okozott a merkformin székrekedést?mert azt tudom ha sok cukrot ,szénhidrátot eszem akkor meghajt de 1 hete nem voltam WC-n és nem is kell mennem.ma már ettem sütit is de semmi.A válaszokat előre is köszönöm
Szia, én sajna jártas vagyok benne.. én egy dolgot csinálok most, hogy végre "csináltak" egy babát nekem.. én elhagytam a gyógyszert, mivel nem akarok életem végéig gyógyszeren élni- ezt nem tanácsolom neked, ne érts félre!! most még nem!!!!!!!!!
Én tartom a szénhidrát szegény diétát, és reménykedem, hogy amit szopi alatt "vétkeztem" az egy év diétával helyre tudom úgy rakni, hogy esetleg ne segítséggel, hanem anélkül jöjjön össze a baba- jelen esetben a baba ugye a rendes peteérést jelenti..
Én úgy gondolom,hogy kicsit türelem még, és ha van kicsi időd, a PH csoda a cukorbetegségre című könyvet olvasgasd, hátha megtetszik neked is, én arra a diétára fogok áttérni, mihelyst megjelennek végre a friss zöldségek normális áron:))
(most mennem kell, még lehet folytatom.. sír a manóm nagyon)
Vagyok, szóval a premenst próbáltad már?
itt egy link, gyógynövény pcos-ra írtam google-ban, anno találtam meg. A kecskeruta tea nagyon jó, barátcserje- premens tartalmazza, meg a törpepálma vagy mit ajánl.. nekem a premens most rövidítette le 5 nappal a ciklusomat:sss no de neked nem gond, ha rövidebb:D próbáld ki, hogy 2x1-et szedsz belőle- ez a pcos-ok dózisa ez.. először kezd 1x1-el, és mondjuk 1 hónappal később emeld fel kettőre az adagot.
egyébként melyik év március 26-a óta szeded a gyógyszert?
Tavaly? mert azt nem tudom elképzelni, hogy 9 napja szeded és máris azonnali hatást várnál:) csak a pontosság kedvéért:)
Oh, akkor még türelem, én emlékeim szerint szeptember, október körül kezdtem szedni, és májusban jött össze a babám.. kell idő neki, szerintem ha a súlyod beáll, akkorra már a ciklusod is be fog:)
szedj premenst! ezt komolyan mondom, napi 1et, nem olyan drága, de a barátcserje nem jó teában, mert nem ázik ki a hatóanyaga. Tényleg jó a premens.. ez a pcosok egyik legjobb gyógyszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!