Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Aki jártas aPCOS nevű betegség...

Aki jártas aPCOS nevű betegségben segítene? Bővebben lenn

Figyelt kérdés

Sziaszok!

Szóval március 26-án derült ki h pcos.em van.

18 éves lány vagyok.170cm

és amikor kiderült a bajom akkor 80kg voltam .Merkformint szedek,mozgok most már 73 kg vagyok.De a menszseszem sehogy sem alakul.Eddig sem volt pontos.de most kb 2 napig ha tartott és akkor sem volt semmi vér csak ilyen nem tudom micsodák.Szerintetek nem lehet h a cisztáim egy része jött ki?

És még azt szeretném kérdezni hogy nektek nem okozott a merkformin székrekedést?mert azt tudom ha sok cukrot ,szénhidrátot eszem akkor meghajt de 1 hete nem voltam WC-n és nem is kell mennem.ma már ettem sütit is de semmi.A válaszokat előre is köszönöm

2010. ápr. 4. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia, én sajna jártas vagyok benne.. én egy dolgot csinálok most, hogy végre "csináltak" egy babát nekem.. én elhagytam a gyógyszert, mivel nem akarok életem végéig gyógyszeren élni- ezt nem tanácsolom neked, ne érts félre!! most még nem!!!!!!!!!

Én tartom a szénhidrát szegény diétát, és reménykedem, hogy amit szopi alatt "vétkeztem" az egy év diétával helyre tudom úgy rakni, hogy esetleg ne segítséggel, hanem anélkül jöjjön össze a baba- jelen esetben a baba ugye a rendes peteérést jelenti..

Én úgy gondolom,hogy kicsit türelem még, és ha van kicsi időd, a PH csoda a cukorbetegségre című könyvet olvasgasd, hátha megtetszik neked is, én arra a diétára fogok áttérni, mihelyst megjelennek végre a friss zöldségek normális áron:))

(most mennem kell, még lehet folytatom.. sír a manóm nagyon)

2010. ápr. 4. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagyok, szóval a premenst próbáltad már?

[link]

itt egy link, gyógynövény pcos-ra írtam google-ban, anno találtam meg. A kecskeruta tea nagyon jó, barátcserje- premens tartalmazza, meg a törpepálma vagy mit ajánl.. nekem a premens most rövidítette le 5 nappal a ciklusomat:sss no de neked nem gond, ha rövidebb:D próbáld ki, hogy 2x1-et szedsz belőle- ez a pcos-ok dózisa ez.. először kezd 1x1-el, és mondjuk 1 hónappal később emeld fel kettőre az adagot.

2010. ápr. 4. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:

egyébként melyik év március 26-a óta szeded a gyógyszert?

Tavaly? mert azt nem tudom elképzelni, hogy 9 napja szeded és máris azonnali hatást várnál:) csak a pontosság kedvéért:)

2010. ápr. 4. 22:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Hát ezt a teát majd lehet kipróbálom.Ja bocs elírtam nem márc.26 hanem febr.
2010. ápr. 5. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Oh, akkor még türelem, én emlékeim szerint szeptember, október körül kezdtem szedni, és májusban jött össze a babám.. kell idő neki, szerintem ha a súlyod beáll, akkorra már a ciklusod is be fog:)

szedj premenst! ezt komolyan mondom, napi 1et, nem olyan drága, de a barátcserje nem jó teában, mert nem ázik ki a hatóanyaga. Tényleg jó a premens.. ez a pcosok egyik legjobb gyógyszere.

2010. ápr. 6. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, még valami, tudom, hogy távoli, de a kecskeruta-feketeáfonya levél teát várandósan is ihatod, ez jó a vércukorra is. és nagyon fini illata is van, és jó íze:) nekem ízlik:) ha lenne még kérdésed kérdezz, én anno utána néztem mindennek, aminek csak tudtam, hogy tudjam mivel állok szemben, így könnyebb felvenni a harcot ellene, és megmutatni, hogy csakazértis meggyógyulok:)))
2010. ápr. 6. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!