Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miskolcon keresek olyan...

Miskolcon keresek olyan nőgyógyászt aki jártas a Leiden mutáció betegségben. Ki ilyen?

Figyelt kérdés
Most a kaáli intezetbe járok, 5 hetes lombikos vagyok, és csak a 2. trimeszterben akar nekem erre a véralvadászavarra injekciót adni. Egy kicsit félek, nehogy késő legyen, és emiatt ne maradjon meg a babám. Szóval ezért szeretnék egy ebben jártas nőgyógyásszal is beszélni. Köszi előre is!
2008. febr. 27. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is Leidenes vagyok de én már a teherbeesés előtt kaptam a heparint, u.is többször elvetéltem és lehet hogy azért, mert az embrióban már nagyon korán keletkezett egy trombus. Én ott Dr. Cziáky Tamást javaslom neked. Régóta ismerem, nagy koponya, kitűnő diplomával. 40 év körüli. Mindent tud, mikor, hova, kihez kell menned. A számát nem tudom, de az osztályon bizti megadják az elérhetőségét. A helyedben én is sürgetném a dolgot. Nagyon jó babavárást kívánok neked! 24 hetes kismama
2008. febr. 27. 20:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én megadom Tamás számát, ha gondolod. Én is hozzá járok, bár nem tudom, hogy a Te porblémádban tud e segíteni, de tényleg nagyon jó doki, évek óta hozzá járok. Írj privát és megadom a számát. 28 hetes kismama
2008. febr. 28. 12:28
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! Ma bejelentkeztem egy orvoshoz, aki remélem tud segíteni. Ha mégsem akkor elkérném a telefonszámot jó? Mégegyszer köszi!
2008. febr. 28. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!