Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jártas valaki PCO szindrómában?

Jártas valaki PCO szindrómában?

Figyelt kérdés
Már 10 éves korom óta tudott a betegségem, de sosem volt vele semmi gondom. Volt rendszeres menstruációm és még rendszeres peteérésem is. Több orvos is figyelt, tulajdonképpen kísérleti nyúl voltam, tanulmányt folytattak a betegségem és a gyógyszerek hatásairól a szervezetemben. Aztán ezt abba hagytuk, mert semmire sem vezetett, továbbra is olyan szőrös voltam, mint egy férfi és nem volt rá jó módszer. Tavaly ősszel felkerestem egy endokrinológust, mert akkor már másfél éve nem volt menstruációm és nem segített addig semmilyen más nőgyógyász által felírt gyógyszer. Kiderült, hogy a prolaktin szinten az egekben van, 300-ig volt normális, nekem 700 volt. Mondta az endokrinológus, hogy lehet agydaganat is, ami okozza. (hipofízis) Én ettől nagyon félek, nem hiányozna még ez is. :"( Járt már valaki így, vagy tud róla valamit? Még egy orvos sem beszélt daganatról eddig. :( Most már az élettől is elment a kedvem végleg, hogy még ilyen bajom is lehet. Így is már csak 1 vesém van, cukorbeteg vagyok, a talpamban is van tumor, a szívem se 100-as, elegem van már abból, hogy így éljek főleg, ha még a daganat is lesz. :"(
2011. jan. 18. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha igaz, amit írtál, nagyon nem szeretnélek megbántani, de nekem kicsit kamuszaga van. Ha nem kamu, akkor jobbulást. De amit az utolsó 2 sorban felsoroltál, az gáz.
2011. jan. 18. 11:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Attól, hogy fogalmad sincs a betegségek tüneteiről, attól még nem lesz kitalált, inkább örülj, hogy neked semmi bajod. A PCOS-nak általános tünete a fokozott szőrösség, a meddőség, az inzulin rezisztencia stb. Vennéd a fáradságot, akkor itt is látnád a kérdések közt, hogy sokan szenvednek teherbeesési gondokkal a magas prolaktin szint miatt, amit okozhat a hipofízis (agyalapi mirigy) daganata is. Márciusban megyek MR vizsgálatra, de ki vagyok borulva már. Állandóan van valami betegségem, nem hiányzott még ez. A doktornő amúgy hyperprolactinaemia-ra kért MR-t, azaz a daganatra. :S Nagyon félek, mert ahogy olvastam senki nem műtteti meg, csak gyógyszerrel kezeli, ezért reméltem hátha valaki jártas ebben.
2011. jan. 18. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
na most már engem is nagyon megijesztetteél. hány éves vagy? nekem mis késik a mensim már 6 honapja és én is szörösödöm. szerintem nincs daganatod. nyugodj meg
2011. jan. 22. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!