én nem vagyok jártas eben? Most voltam először nőgyógyásznál
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és ma voltam nőgyógyásznál( először) azzal a panasszal hogy múlthónapban megjött és utána barnás folyásom volt.. de még mindig nem jött meg 1hete késik( de amúgy se szokott pontosan megjönni) És kitapintotta , hogy terhes vagyok e azt mondta hogy 98% hogy nem vagyok az de azért elküld vizeletre... Azt viszont tudni kell hogy december óta nem voltam fiúval tehát 100% hogy nem lehetek az így el se megyek vizelet vizsgálatra. Csinált rákszűrést is és azt mondta hogy 1hét.. és ha baj van kiértesítenek... De én nem adtam meg semmien telefonszámot szóval kit fognak hívni? és nem kel bemenni valami papírért?mert erről nem beszélt semmit.2011. ápr. 22. 14:06
2/9 anonim válasza:
Menj el vizeletvizsgálatra, mert más baj is kiderülhet ott, ami mondjuk pont a te bajod lenne és meg lenne a megoldás. Szóval menj csak el.
Amúgy nekem legalábbis a citológia eredményt postán küldték el. De ez magándoki volt, államinál, ha minden igaz, be kell menni érte.
3/9 anonim válasza:
vizeletvizsgálatra gondolom nem csak a terhesség miatt küldött,hanem hogy megnézzék van-e valami gyulladás ami ezt okozza.
4/9 A kérdező kommentje:
De hova kel bemenni érte ? és mikor? mert nekem erről semmit nem mondott.
2011. ápr. 22. 14:19
5/9 anonim válasza:
ha azt mondta, hogy értesítenek, akkor kiküldik a címedre.
Magándoki vagy TB-s? Ha TB-s akkor megvan a címed a számítógépben a kártyád alapján.
6/9 A kérdező kommentje:
TB . Őrsvezér téri rendelő be voltam... Köszönöm a válaszokat
2011. ápr. 22. 14:27
7/9 anonim válasza:
Akkor tudják a címedet, mert benne van a rendszerben.
8/9 A kérdező kommentje:
És a telefonszámot ? azt mondta hogy ha baj van hívnak...
2011. ápr. 22. 14:32
9/9 anonim válasza:
Basszus! Ne legyél már ennyire értetlen! Ha nem adtad meg a telefonszámodat, akkor nem tudnak hívni téged telefonon!
Istenem! -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!