Ma voltam először nőgyógyásznál, de a végén nem kaptam semmilyen papírt, és nagy zavaromban azt sem kérdeztem meg, honnan tudom meg a rákszűrés eredményét. (? )
Nem kellett volna kapnom valamit? Itt mindig olvasom, hogy a vizsgálat végén ezt és ezt írta a doki a lapra... és a rákszűrés eredménye? Postán küldik? Vagy csak ha valami baj van? Vagy hogy működik ez az egész?
Köszönöm
Nem adnak papírt minden alkalommal. Nálam pl. legutóbb úgy volt, hogy megvolt a vizsgálat, rákszűrés és amikor mentem vissza legközelebb, akkor kaptam papírt, amin rajta volt a szűrés eredménye és azok az adatok is, amit előzőleg a vizsgálattal megállapítottak. Pl. méh helyzete, méhnyh. vastagsága, petefészkek, ilyesmi.
Amúgy azt vettem észre, hogy viszonylag össze-vissza adnak papírt. :)
26/N
Nekem sem mondanak soha semmit sem a rákszűrésről. Azt sem, hogy vissza kéne menni.
Már kiderült, hogy azért nem szólnak, mert nem kell visszamenni (nyilván ha vissza kéne menni szólnának, hogy mikor).
Ha bármi baj van akkor telefonálnak, de ha nincs baj akkor várnak vissza egy év múlva a következő vizsgálatra.
Viszont fura, hogy papírt nem kaptál.
Ilyet máskor ne csinálj, kérd ki a papírt, mert azon van a diagnózis, meg a vizsgálat eredménye is. Ha magánorvos volt, akkor meg pláne kötelező adnia papírt, hiszen fizetsz valamiért. Így ha később kell,hogy bizonyítod az igazad??
Plussz sokszor a papír alapján tud később a körzeti orvos gyógyszert írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!