Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma voltam először nőgyógyászná...

Ma voltam először nőgyógyásznál, de a végén nem kaptam semmilyen papírt, és nagy zavaromban azt sem kérdeztem meg, honnan tudom meg a rákszűrés eredményét. (? )

Figyelt kérdés

Nem kellett volna kapnom valamit? Itt mindig olvasom, hogy a vizsgálat végén ezt és ezt írta a doki a lapra... és a rákszűrés eredménye? Postán küldik? Vagy csak ha valami baj van? Vagy hogy működik ez az egész?

Köszönöm

2011. jan. 19. 19:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Valahova biztosan fel kellett diktálnod a telefonszámodat. Nem náluk, de ha más orvosnál is voltál, pl a háziorvos mindig elkéri.

De lakcím alapján is ki tudják keresni a számodat.

2011. jan. 20. 17:37
 12/12 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, visszamentem az eredményért (illetve kontrollra), és amíg beszéltünk, előkerestette az asszisztensnővel a citológiai eredményemet, elő is vette, de nem adta oda, csak annyit mondott, P1, a doki pedig elmagyarázta, ez mit jelent (bár tudtam, mit jelentenek a számok). Szóval most sem kaptam papírt...
2011. febr. 9. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!