Tampon vagy betét? És a lanyok miért undorodnak a tampontol? ( vagyis egyesek)
Nekem sok osztalytarsam , irmerősöm azt mondta amikor mondtam hogy tampont hasznalok hogy FUJ
Meg hogy ők aztán soha nem fognak tampont hasznalni
Amugy 13 vagyok es kb.: 2 éve menstrualom
Tampont mar rögtön is hasznaltam
Pár év múlva majd áldásnak tekintik, hogy van!
Ebben a korban még gyakori az ilyen "felnyúlsz magadnak, fúj" hamarosan pedig ezzel fognak hencegni (önkielégítés) és természetes lesz. Ne aggódj, te már élvezed az előnyeit! :)
Amúgy tamponpárti vagyok, az erősebb napokon éjjel betét, utána tampon, mert egyszerűen nem is folyik ki igazán.
Hat igen tényleg eg megváltás nekem ez a tampon
Köszi
Hat igen
Tenyleg undorito
Foleg ha szaga is van
Sok nő is kerüli a tampont, merthogy eldugaszolja (ezt nem értem), szárítja (ez legitim oknak tűnik, bár engem nem szárít)...
Én első alkalomtól kezdve tampont használok, utálom, ha érzem (márpedig érzem), hogy folyik ki a vér, s érzem a testemen a nedvességet, a betét pedig amúgy sosem volt sikeres a vér teljes felfogásában, megtalálta az utat kifelé... S a betét maga is érezhető. A legdurvább napokon használok tisztasági betétet (annak az érzetét sem szeretem, de jobb, mintha opcionálisan összevérezném a bugyim), illetve a szolidabb éjszakákon. Mit érnék egy árva betéttel a 2. legerősebb napomon 9 órás túrán? Nem fogok betétet cserélni a bokorban, ha nem muszáj, s ha valahol, gyalogláskor igazán zavar egy vastag betét. A tampon kényelmes, meg minden. Csak amikor szuper extrém erős a vérzés, akkor nem ér sokat, emiatt s más okból is foglalkozom az intimtölcsér gondolatával.
Én se szeretem a betétet mert az olyan fura.. főleg hogy némelyik csörög vagy gyenge a ragasztása... ezért is hagytam ott őket nomeg abba ülni mikor telik vagy épp vízesés van >_< semmi pénzért nem akarnám megint a vízesést.
Azóta én is tampon párti vagyok (6éve) sokkal jobb.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!