Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tampon vagy betét? És a...

Tampon vagy betét? És a lanyok miért undorodnak a tampontol? ( vagyis egyesek)

Figyelt kérdés
Én éjszakára betétet nappalra tampont hasznalok

2016. márc. 19. 12:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hallottam még olyan lányról, aki undorodna tőle.
2016. márc. 19. 13:11
 2/11 A kérdező kommentje:

Nekem sok osztalytarsam , irmerősöm azt mondta amikor mondtam hogy tampont hasznalok hogy FUJ

Meg hogy ők aztán soha nem fognak tampont hasznalni

2016. márc. 19. 13:14
 3/11 A kérdező kommentje:

Amugy 13 vagyok es kb.: 2 éve menstrualom

Tampont mar rögtön is hasznaltam

2016. márc. 19. 13:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hát a 13 évesek között lehet hogy vannak még ilyen éretlen gondolkodásúak, de a felnőttek közt aligha.
2016. márc. 19. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Pár év múlva majd áldásnak tekintik, hogy van!

Ebben a korban még gyakori az ilyen "felnyúlsz magadnak, fúj" hamarosan pedig ezzel fognak hencegni (önkielégítés) és természetes lesz. Ne aggódj, te már élvezed az előnyeit! :)

Amúgy tamponpárti vagyok, az erősebb napokon éjjel betét, utána tampon, mert egyszerűen nem is folyik ki igazán.

2016. márc. 19. 15:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Hat igen tényleg eg megváltás nekem ez a tampon

Köszi

2016. márc. 19. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a betét sokkal undorítóbb.. A tampon értelemszerûen bent van, nem kell bámulni a vért, nincsenek kellemetlen szagok, nem fülled be a.... :) Semmi pénzért nem használnék betétet.
2016. márc. 21. 19:00
 8/11 A kérdező kommentje:

Hat igen

Tenyleg undorito

Foleg ha szaga is van

2016. márc. 21. 20:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Sok nő is kerüli a tampont, merthogy eldugaszolja (ezt nem értem), szárítja (ez legitim oknak tűnik, bár engem nem szárít)...

Én első alkalomtól kezdve tampont használok, utálom, ha érzem (márpedig érzem), hogy folyik ki a vér, s érzem a testemen a nedvességet, a betét pedig amúgy sosem volt sikeres a vér teljes felfogásában, megtalálta az utat kifelé... S a betét maga is érezhető. A legdurvább napokon használok tisztasági betétet (annak az érzetét sem szeretem, de jobb, mintha opcionálisan összevérezném a bugyim), illetve a szolidabb éjszakákon. Mit érnék egy árva betéttel a 2. legerősebb napomon 9 órás túrán? Nem fogok betétet cserélni a bokorban, ha nem muszáj, s ha valahol, gyalogláskor igazán zavar egy vastag betét. A tampon kényelmes, meg minden. Csak amikor szuper extrém erős a vérzés, akkor nem ér sokat, emiatt s más okból is foglalkozom az intimtölcsér gondolatával.

2016. márc. 23. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Én se szeretem a betétet mert az olyan fura.. főleg hogy némelyik csörög vagy gyenge a ragasztása... ezért is hagytam ott őket nomeg abba ülni mikor telik vagy épp vízesés van >_< semmi pénzért nem akarnám megint a vízesést.

Azóta én is tampon párti vagyok (6éve) sokkal jobb.

20/L

2016. márc. 24. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!