Miért undorodnak sokan a soft tampontól?
Figyelt kérdés
Abszolút nem ereszti át a szagot és a vért, a pasi semmit nem érez belőle. Olyan a szex mintha nem is lenne meg a menstruáció. Előtte kimosd magad, felrakod és észre sem vehető.2016. márc. 16. 10:02
1/15 anonim válasza:
Én nem undorodok, csak drága. Meg menzesz alatt annyira rosszul vagyok, hogy mindenre gondolok, csak a szexre nem.
2/15 A kérdező kommentje:
Drága? Már kb 4000-ért lehet kapni 10 darabosat.
2016. márc. 16. 10:59
3/15 anonim válasza:
80 db sima tampont veszek 1400 ft-ért. Igenis drága.
4/15 A kérdező kommentje:
Inkább ne szexelj 12 évesen.
2016. márc. 16. 11:41
6/15 anonim válasza:
És egy párkapcsolatban tényleg nem lehet havonta kibírni 5 kibszott napot szex nélkül?
7/15 A kérdező kommentje:
Ki lehet bírni egy évet is, de minek? Ezt azokra értem, akik élvezik akkor is.
(27 évesen nem lennék büszke arra, ha sajnálnék havi 4000ft-ot soft tamponra. Utálom az olcsójánosokat. )
2016. márc. 16. 12:58
8/15 anonim válasza:
Mint írtam, amúgy se szexelek akkor, mert rosszul vagyok.
Azt meg hadd döntsem el, mi nekem a drága.
9/15 anonim válasza:
Mi csináljuk anélkül. Felesleges macera lenne. Több mint fél éve vérzek szinte minden nap. Ha heti két nap kimarad, az már jó hét. Ennyi ideig meg nem bírnánk ki házasélet nélkül. A nőgyógyászom sem ellenezte, de nem dugiszálok semmit, a férjem nem zavarja, pedignem dsötétben, takaró alatt lezavart két perces meneteink vannak.
10/15 A kérdező kommentje:
Mit mond a doki, ez milyen betegség? o.O
Kapcsolatban más a helyzet, de ha csak szexről van szó és alig ismerem a pasit akkor jobb a szivacs. Sose vették észre, hogy megvan.
2016. márc. 17. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!