Miért undorodnak sokan a soft tampontól?
Figyelt kérdés
Abszolút nem ereszti át a szagot és a vért, a pasi semmit nem érez belőle. Olyan a szex mintha nem is lenne meg a menstruáció. Előtte kimosd magad, felrakod és észre sem vehető.2016. márc. 16. 10:02
11/15 anonim válasza:
Kérdező, neked meg mi a franc bajod van az első válaszolóval? :D :D semmi rosszat nem írt.. A menstruáció miatt vagy ilyen sárkány, vagy ez már a szexhiány egyik jele? :D :D
12/15 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nincs vele. leírta, hogy ő nem szeret szexelni amikor megvan. Ennyi. Ez a kérdés azokhoz szól akik szexuális életet élnek akkor is ha meg van a menstruáció.
Napi 2-7x szexelek nem hinném, hogy szexhiányom lenne. Esetleg neked, mert hogy nem a kérdésre válaszoltál.
2016. márc. 19. 15:36
13/15 A kérdező kommentje:
Jha meg kitalálja, hogy neki drága 4000 ft. Nekem is drága lenen valami amit a büdös életbe nem használok, mert nincs rá szükségem. De 4000ft-ról van szó, nem 400.000ről. Csak akkor nem értem miért kell válaszolnia egy ilyen kérdésnél.
2016. márc. 19. 15:46
14/15 anonim válasza:
Már bocsi,de mit dolgozol te,ha napi 7x szexelsz?xdd
15/15 A kérdező kommentje:
Mi köze a munkának a szexhez? Hétköznap reggel este vagy este 2x, hétvégén meg szétszexeljük egymást. Az kamu szöveg, hogy jaj kicsim fáradt vagyok hozzá. Csak szólok! Mi sosem vagyok fáradtak a szexhez. Jó, megesik havi 1-2x, de nem többször. Nekem egy stresszesebb munka után még több kedvem van hozzá!
2016. márc. 22. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!