Ob mini vagy normál legyen inkább?
Sziasztok!
Tudom, már a 200. kérdés, de még mindig nem tudom eldönteni, hogy milyen tampont vegyek és feleslegesen nem akarok pénzt kidobni.
3. napon aludnék ott valakinél és még életemben nem használtam tampont. Nem vagyok szűz és aznap nem tudom mennyire fogok vérezni, mindig változik. Nem hiszem, hogy 8 óránál többet aludnánk, de mégis félek attól, hogy átázok, de betétet nem akarok betenni, mert nem csak egy "haveromnál" alszok ott és annyira gáznak érezném.
18 éves vagyok amúgy, nem vagyok szűz. Ma megpróbáltam egy nagyot felhelyezni, de azt hittem meghalok, még most is fáj néha.
A legfontosabb az lenne, hogy ne ázzak át! Szerintem amúgy este nem jönne olyan sok, mert a 2. naptól kezdve mindig kevesebb jön, de mégis ez a biztos.
Ilyen super, meg extra supereket nem akarok venni.
Előre is köszönöm a segítségeket!
Végül Ob normál silk touch-ot vettem. Néha nem a legjobb, ahogy felhelyezem, mert még nem vagyok olyan gyakorlott, de legtöbbször könnyen felmegy, inkább néha a lehúzással vannak gondok. :)
Köszönöm a válaszaitokat, mentek a zöld kezek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!