Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti nem aggódtok, ha nincs...

Ti nem aggódtok, ha nincs bent betét?

Figyelt kérdés

Mivel még nem állt be, nem tudom kiszámolni, mikor jön meg. De ha tudom is, hogy most tuti nem fog, akkor is feszengve érzem magam, hogy mi van ha mégis. Fontosabb eseményekkor, utazáskor, ha szoknyát veszek fel, ha új helyre megyünk és nem tudom, hogy van-e mosdó, vagy ha csak egyszerűen jól akarom érezni magamat, akkor mindig berakok egy betétet (hogy ne értsetek félre, nem a táskámba, abban úgyis mindig van), azért hogy ne idegeskedjek, vagy a széken ne tapogassam magam, hogy vajon átáztam-e már.

19/l

2016. márc. 14. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
hasznalj tampont > sokkal jobb es nem leszel ideges :)
2016. márc. 14. 11:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem szedtem fogamzásgátlót, én is így voltam. Mióta szedek, órára pontosan tudom, mikor fog megjönni. Amúgy én tisztasági betétet ajánlok inkább, ha érzed, hogy megjött, az is kibírja amíg elszaladsz egy mosdóig. Rendes betétet elég, ha abban az időszakban teszel be, amikor már valószínű, hogy megjön vagy amikor érzékeled az előjeleit (nekem pl. már 2 nappal előtte fáj a hasam).
2016. márc. 14. 12:41
 3/7 A kérdező kommentje:
De ezt az egész cirkuszt akkor játszom le, amikor nem jön meg, tehát a betétet mindig fölöslegesen rakom be, csak hogy megnyugodjak. Ezt tamponnal nem hiszem hogy el lehet játszani.
2016. márc. 14. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tampont ne használj ha nem menstruálsz. Nincs meg a természetes síkosítás és szépen felsérted magad be és kivételnél is. Fájdalmas és a pinduri sérülések jó táptalajt adnak a baktériumoknak.

Nem tudom mióta menstruálsz, de egy nőgyógyásznál tett látogatással nem veszíthetsz semmit.

Amíg rendszertelen volt a vérzésem én is aggódtam, de egy év alatt rendeződött, egy-két napos pontossággal tudtam mikor fog megjönni. Amióta meg tablettát szedek azóta szinte percre pontos.

2016. márc. 14. 13:13
 5/7 anonim válasza:
igaza van az egyik előző válaszolónak, bőven elég egy tisztasági betét is, az első napon még olyan gyenge általában, hogy fél napig ez is elég
2016. márc. 14. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én is berakom mindig, mert nem mindenkinek gyenge az első napon, engem elönt rögtön az elején. Nekem se pontosan jön meg, szóval előtte 1-2 nappal (amikor kéne jöjjön) már bugyiba rakok betétet, amúgy előtte egy héttel zsebben van nálam. Ülés közben nem feltétlenül érzem hogy megjött, azaz lehet hogy 45 percet ülnék benne, az nem lenne túl kellemes. Volt hogy késett pár napot és ezért 1 hétig volt bent betét. Tudom, hogy nem egészséges, de különben csak erre gondolok és nem tudok nyugton lenni. 18l
2016. márc. 14. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Régen én is csináltam ezt, de inkább már csak tisztasági betétet rakok be. És ha érzem, hogy megjött, akkor gyorsan megyek wc-re, és berakok egy tampont.
2016. márc. 15. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!