Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti hogy viszonyúltok a betéthez?

Ti hogy viszonyúltok a betéthez?

Figyelt kérdés

Nem tudom ti hogy vagytok vele de én kicsit megalázónak tartom :s

A minap volt hogy a osztályban kikéreckedtem de a fiuk meg... nah viccelődtek rajtam.. :/

Mert ez a betétes dolog tökre olyan mint a pelenkás.. és ez így nagyon zavar azóta :S

15/l

2016. febr. 25. 09:28
 1/10 anonim ***** válasza:

15 évesen elég sok minden kellemetlen, nyugi elmúlik majd ez az érzés 😊.

Én közel 40 éves vagyok. Nem érzem kellemetlennek, Számomra szükséges rossz!

2016. febr. 25. 09:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Osztom az elsőt. Gondolj bele, amikor én 15 éves voltam nem voltak betétek, hanem sima vattát használtunk. Nagy a nagymamád rongyokat tett a lába közé amit mindig kimosott. Nos ezek után manapság egy jó betét nem zavaró. A betét nem látszik, és elég idióta osztálytársaid vannak akik azon viccelődnek, hogy wc-re mész. Mert azt ugye nem tudhatják (hacsak nem hangoztatod, hogy éppen megvan neked) hogy miért mész ki. Gyerek vagy még te is..

43/N

2016. febr. 25. 09:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Hogy én mennyire utáltam a te korodban :/. Tedd már otthon zsebre, és akkor legalább nem látja senki. Mást nem nagyon tudsz csinálni, ha tampont nem használsz.
2016. febr. 25. 09:38
 4/10 A kérdező kommentje:

Hát vagy az lesz hogy tényleg zsebre lesz téve pár darab vagy átállok a tamponra.

Mert így kicsit megalázónak tartom most a betétezést.

2016. febr. 25. 09:55
 5/10 anonim ***** válasza:

elég gáz ha ők ezt megalázónak tartják...

majd ha barátnőjük lesz őket is kinevetik?

ne foglalkozz velük,látszik hogy éretlenek.

én 2 éve betétet használok,semmi gondom vele:)

használd azt ami neked jólesik

17/l

2016. febr. 25. 10:41
 6/10 anonim válasza:

nem ertem a kerdest :)

a betet az szukseges mint pl a zsepi ha náthás vagy, miert lenne ciki,kell és kěsz. Az,hogy hogyan hasznalod pedig rajtad áll. Nyilvan ha orrot fujsz, akkor sem mesz oda ehy nagy tomegbe es fujod mindenkinek a pofijaba :)

Ugyanigy a betěttel sem kell zsonglörködni :) gyorsan ki a taskabol, be a zsebbe. Par masodperc az egesz es senki nem veszi eszre, nem nagy mutatvany :)

2016. febr. 25. 15:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem ez fura,11 éves koromba jött meg a mensim és az első pár évben 10-12 napig is eltartott,de középiskolás koromig betétet használtam és általánosban is ki tudtam úgy venni a betétet hogy más ne lássa meg.
2016. febr. 25. 20:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem is annyira az a gondom hogy kivenni, hisz ahogy mondtátok megoldható de nekem ez így kicsit tényleg megalázó mint ha nekünk lányoknak nem kéne leszokni a "pelenkáról"... :/
2016. febr. 25. 20:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem érzem pelusnak,korábban a nőknek sokal rosszabb dolguk volt.Ma van tampon is de nem mindenkinek kényelmes az sem,van akiknek amíg el nem veszítik a szűzességük(én és pár barátnőm is így voltunk)nem volt kényelmes a tapmon és amellé is biztonság kedvéért egy kis tisztasági bettet tettem a bugyimba.
2016. febr. 27. 19:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Az durva hogy megalázó de tényleg nagyon kellemetlen de hát ez van. :(
2016. febr. 28. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!