Ti hogy viszonyúltok a betéthez?
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én kicsit megalázónak tartom :s
A minap volt hogy a osztályban kikéreckedtem de a fiuk meg... nah viccelődtek rajtam.. :/
Mert ez a betétes dolog tökre olyan mint a pelenkás.. és ez így nagyon zavar azóta :S
15/l
15 évesen elég sok minden kellemetlen, nyugi elmúlik majd ez az érzés 😊.
Én közel 40 éves vagyok. Nem érzem kellemetlennek, Számomra szükséges rossz!
Osztom az elsőt. Gondolj bele, amikor én 15 éves voltam nem voltak betétek, hanem sima vattát használtunk. Nagy a nagymamád rongyokat tett a lába közé amit mindig kimosott. Nos ezek után manapság egy jó betét nem zavaró. A betét nem látszik, és elég idióta osztálytársaid vannak akik azon viccelődnek, hogy wc-re mész. Mert azt ugye nem tudhatják (hacsak nem hangoztatod, hogy éppen megvan neked) hogy miért mész ki. Gyerek vagy még te is..
43/N
Hát vagy az lesz hogy tényleg zsebre lesz téve pár darab vagy átállok a tamponra.
Mert így kicsit megalázónak tartom most a betétezést.
elég gáz ha ők ezt megalázónak tartják...
majd ha barátnőjük lesz őket is kinevetik?
ne foglalkozz velük,látszik hogy éretlenek.
én 2 éve betétet használok,semmi gondom vele:)
használd azt ami neked jólesik
17/l
nem ertem a kerdest :)
a betet az szukseges mint pl a zsepi ha náthás vagy, miert lenne ciki,kell és kěsz. Az,hogy hogyan hasznalod pedig rajtad áll. Nyilvan ha orrot fujsz, akkor sem mesz oda ehy nagy tomegbe es fujod mindenkinek a pofijaba :)
Ugyanigy a betěttel sem kell zsonglörködni :) gyorsan ki a taskabol, be a zsebbe. Par masodperc az egesz es senki nem veszi eszre, nem nagy mutatvany :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!