Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SÜRGŐŐŐS! Naturella egészségüg...

SÜRGŐŐŐS! Naturella egészségügyi betéthez lehet kapni betéttartót?

Figyelt kérdés

Ha igen mennyi fér bele, milyen színű?

Vagy esetleg mostanában milyen betéthez lehet kapni tartót? És hol? Nagyon fontos lenne.

2013. szept. 1. 12:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Nézd meg a dm-ben,Rossmannban,ha ott nincs akkor Tescoban vagy Auchanban szokott lenni olyan,hogy veszel egy csomag betétet,és ajándékba adnak hozzá tartót.
2013. szept. 1. 13:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Én kb 1 hónapja vettem betét tartósat (libresset) a tescoban nem tudom lehet-e még olyat kapni

Egyébként 2 betétnél nem tudok többet belegyömöszölni szóval nem épp praktikus :)

Remélem sikerül találni :)

2013. szept. 1. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Ja és nekem sárga van, a tesómnak rózsaszín..

De mintás szóval végül is inkább mintát kellet választani :D

2013. szept. 1. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, majd ha Rossmanba járok megnézem.
2013. szept. 1. 17:12
 5/5 anonim válasza:
Én Naturellához nem igen szoktam látni most leggyakrabban a tescoban láttam ilyet én is ma szerzem be és alwayshez láttam meg Libressehez, de ha még nem próbáltad ki ezt a kettőt próbáld ki mert nekem bejött de a naturella is jo:)
2014. ápr. 19. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!