Nőtársaim, ti hogy viszonyultok a menstruációhoz?
Sokszor én is arra gondolok, jobb lenne minden reggel borotválkozni, mint ez...
Tini koromban nagyon szeszélyes volt, volt, hogy 3 napig volt, aztán két napig semmi, aztán sosem felejtem el, töri órán dogát osztottak, szólítottak, és ahogy felálltam, hogy érte megyek, mindent elborított, a térdemig átázott a farmernadrágom...
Sokszor álmodtam, hogy tesiórán talajtornázni kell (tornadressz volt kötelező, ha megvolt, a csajok felvehettek melegítőt - csak, hogy tudjanak minket cikizni), és bukfenc közben húzom magam után a csíkot... nagyon rosszul viseltem akkor is.
Amikor fogamzásgátlót szedtem, akkor gyönyörűen beállt, nem is görcsöltem. Szülés óta pedig olyan, hogy tampon+betét is kevés az első 4 napon, és felér egy mini szüléssel. Ti is így megszenvedtek vele?
szia első vagyok :)
énis nagyon megszenvedem de ez csak kb 1 éve van így, nemtudom mitől hogy hasmenés előzi meg van hogy hányok is annyira görcsöl szinte kibírhatalan. suliból haza kell jönnöm mert majd össze esem kb 2 havonta, minden reggel gyógyszerrel kezdek úgy tudok csak elmenni suliba, de ha váratlanul jön meg egy gyógyszerért is nehéz kivánszorognom :S
"Imádom", mikor órákon keresztül fetrengek a fájdalomtól és még a levegővétel is fáj. Mikor kérdezik, hogy jobban vagyok-e, csak rájuk nézek, beszélni nem tudok. A melegvizes zuhany van, hogy enyhíti, de órákig mégsem állhatok a víz alatt... Három-négy napig az egész testem görcsben van, de csak az első, második ilyen kegyetlen, meg utána a beleim fájnak. Előtte egy héttel már tiszta idegbeteg leszek, fájnak a melleim, a derekam a fejem és persze a hasam görcsöl. Sajnálatos módon haláli pontos, mindig 28-9 napra jön meg, ha nagy "mázlim" van, esetleg előbb, de még csak véletlenül sem késne. Sokféle gyógyszert kipróbáltam, de nem igazán használnak.
Barátnőm viszont imádja, neki soha sem fájt, ő a nőiessége részének tekinti.
Hogy viszonyulok hozzá? A mumusom, a rettegett ellenségem, ha tehetném, inkább meddő lennék nuku menzesszel, mint ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!