Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőtársaim, ti hogy viszonyulto...

Nőtársaim, ti hogy viszonyultok a menstruációhoz?

Figyelt kérdés
És nálatok minden rendben ezzel kapcsolatban?

2013. jún. 30. 00:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%

Jelenleg most épp várom, hogy megjöjjön. Ezek a várós napok sokkal kínzóbbak nekem, mint maga a vérzés. :/ Amúgy könnyen átvészelem. Van amikor nem kell gyógyszer, de van amikor igen. Ez van, ezt kell szeretni. :)

23L

2013. jún. 30. 08:17
 12/24 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. A fog.gátló nekem is megváltás volt, előtte mindig erősen véreztem és fájt is. A szülések óta pedig hormonálisan is megvisel, előtte 2 napig teljesen hüye leszek.
2013. jún. 30. 08:41
 13/24 anonim ***** válasza:
59%

Hát én sok nővel cserélnék...

Sajnos nekem nem működik rendesen a ciklusom. PCOS miatt kb. félévente menstruálok. Borzasztó érzés. Mintha nem is lennék igazi nő. Ráadásul folyamatosan azon aggódom, hogy esetleg sosem lehet majd gyerekem.

Én inkább szenvednék minden egyes hónapban. Egyébként amikor megjön, akkor fáj rendesen, nekem is volt már, hogy sírtam, de inkább azt viselném el minden egyes hónapban, mint hogy ne legyen.

2013. jún. 30. 10:26
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
semmi bajom vele. Pedig gyakran máskor jön,mint kéne. Egyszer nem érzek semmit,máskor szenvedek. Szinte mindig 8 napig tart, de nem utálom. Hisz minek, az utálattól nem fogok előbb klimaxolni.. Elfogadom,kész, nem nyávogok. Ez van, ezt kell szeretni. Sőt,sokszor ha valamihez nincs kedvem,hivatkozhatok rá...
2013. jún. 30. 15:27
 15/24 A kérdező kommentje:

Gondolom, az randalírozott itt és pontozgatott le mindenkit, aki nekem privátban azt írta, idézem: "tamponos pitsa".

Ennek se gyerekszobája, se anyja nem volt. Na mindegy.

2013. jún. 30. 17:42
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem volt két laparoszkópos petefészek műtétem, utána 2x fél év hormonkezelés, és azóta egész jól viselem. Előtte volt, hogy majdnem elájultam a fájdalomtól, most elég egy kis Cataflam abból is csak max. 2db az elején, napra pontos. Az a gáz, hogy nem előtte vagyok idegbeteg, hanem a közepén. Akkor semmi sem jó és ok nélkül haragszom mindenkire.
2013. jún. 30. 20:16
 17/24 anonim válasza:
Nekem sosem volt, mert daganat miatt kivették a méhemet. Lehet, hogy szenvednék, meg minden, de így, hogy nem lehet gyerekem sokkal rosszabb. :( Ha megadatna nekem, hogy lehetne, biztos nem panaszkodnék... csak nincs. :(
2013. jún. 30. 21:26
 18/24 A kérdező kommentje:

17

Sajnálom, megértelek! :( El is szégyelltem magam, hogy nyihogok. :(

2013. jún. 30. 23:53
 19/24 anonim ***** válasza:
tegnap hánytam, hasmenésem volt,és majdnem elájultam annyira fájt,pedig én aztán bírom a fájdalmat... ez viszont gyűlölöm... inkább ne lenne méhem:S
2013. júl. 1. 09:25
 20/24 anonim ***** válasza:

8. valaszolo !!mint ha a szambol szedted volna ki a szavakat.

en is inkabb meddo lennek. ha megszulom az egy gyerekem tuti kivetetem mindenem mert ez. pokoli... nem tudom leirni szavakkal

en hanyok megy a hasam fetrengek szedulok enni se birok

sorolhatnam

2013. júl. 1. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!