Nőtársaim, ti hogy viszonyultok a menstruációhoz?
Jelenleg most épp várom, hogy megjöjjön. Ezek a várós napok sokkal kínzóbbak nekem, mint maga a vérzés. :/ Amúgy könnyen átvészelem. Van amikor nem kell gyógyszer, de van amikor igen. Ez van, ezt kell szeretni. :)
23L
Hát én sok nővel cserélnék...
Sajnos nekem nem működik rendesen a ciklusom. PCOS miatt kb. félévente menstruálok. Borzasztó érzés. Mintha nem is lennék igazi nő. Ráadásul folyamatosan azon aggódom, hogy esetleg sosem lehet majd gyerekem.
Én inkább szenvednék minden egyes hónapban. Egyébként amikor megjön, akkor fáj rendesen, nekem is volt már, hogy sírtam, de inkább azt viselném el minden egyes hónapban, mint hogy ne legyen.
Gondolom, az randalírozott itt és pontozgatott le mindenkit, aki nekem privátban azt írta, idézem: "tamponos pitsa".
Ennek se gyerekszobája, se anyja nem volt. Na mindegy.
17
Sajnálom, megértelek! :( El is szégyelltem magam, hogy nyihogok. :(
8. valaszolo !!mint ha a szambol szedted volna ki a szavakat.
en is inkabb meddo lennek. ha megszulom az egy gyerekem tuti kivetetem mindenem mert ez. pokoli... nem tudom leirni szavakkal
en hanyok megy a hasam fetrengek szedulok enni se birok
sorolhatnam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!