Mi történik ott? Mit csinál?
Szia!
Mindenképpen női orvost keres,előtte kevésbbé kellemetlen levetkőzni.Én is szégyenlős vagyok alapból így megértelek és senki nem szeret ide menni,tartanak,félnek is.
1.
A vizsgálat menete:bemész az orvoshoz,beszélget,kérdezget téged.Majd megkér menj a vizsgálóágyhoz,ott alul le kell vetkőzni,bugyi,naci leketül,zokni marad.Hosszabb felsőbe jobb menni,az takar.
2.
Felkekszel az ágyra,a lábad lábtartóra teszed.
Jön az orvos kesztyűt húz és egy ujjal a hüvelyedbe nyúl(ezt nem is érzed)a másik kezével a hasad végig nyomkodja a méh fekvését tapintaja ki(ezért is nyúl picit be,mert ígybtudja kitapintani)
3.
Majd kacsát a hüvelybe teszi és a kacsa száján keresztül sejtmintát vesz.
Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak tetteted? Ha nem vizsgálhat meg, akkor minek mész oda?! Annak semmi értelme, és egy olyan orvos, le is bsz érte, amiért csak rabolod az ő és többiek idejét.
De a helyedben én pszichológushoz mennék, hogy a tegye már helyre az önmagadról alkotott képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!