Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi történik ott? Mit csinál?

Mi történik ott? Mit csinál?

Figyelt kérdés
Sosem voltam még nőgyógyásznál és amiket hallottam nem nyugtattak meg. Sőt... Mit csinálnak ott velem? Mit mond? Mihez van joga és nekem mihez van jogom? Engedélyem nélkül hozzám nyúlhat egyáltalán csak úgy szó nélkül?Valaki segítsen mert lehet hogy muszáj lenne elmennem de nem tudom rávenni magam. Pánik rohamot kapok ha csak megpróbálom magam rávenni erre. Mondjátok el részletesen mire számítsak és mit tapasztaltatok.

2016. febr. 8. 15:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%
Üsd be a keresőbe hogy Év orvosa 2015. Van pár nőgyógyász olvasd el a betegek történeteit és máshogy fogsz nézni ezekre az orvosokra mint eddig.
2016. febr. 8. 20:40
 12/30 anonim ***** válasza:
Az enyém is ott van a történetek között.
2016. febr. 8. 20:41
 13/30 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Mindenképpen női orvost keres,előtte kevésbbé kellemetlen levetkőzni.Én is szégyenlős vagyok alapból így megértelek és senki nem szeret ide menni,tartanak,félnek is.

1.

A vizsgálat menete:bemész az orvoshoz,beszélget,kérdezget téged.Majd megkér menj a vizsgálóágyhoz,ott alul le kell vetkőzni,bugyi,naci leketül,zokni marad.Hosszabb felsőbe jobb menni,az takar.

2.

Felkekszel az ágyra,a lábad lábtartóra teszed.

Jön az orvos kesztyűt húz és egy ujjal a hüvelyedbe nyúl(ezt nem is érzed)a másik kezével a hasad végig nyomkodja a méh fekvését tapintaja ki(ezért is nyúl picit be,mert ígybtudja kitapintani)

3.

Majd kacsát a hüvelybe teszi és a kacsa száján keresztül sejtmintát vesz.

2016. febr. 9. 19:33
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
Regisztálj le youtube-on és akkor videokat is találhatsz ott.
2016. febr. 9. 19:34
 15/30 anonim ***** válasza:
67%
Minek akarnál menni, ha nem vizsgálhatna meg? Naponta több ezer nő túléli a vizsgálatot... 5 perc sem az egész..
2016. febr. 10. 08:15
 16/30 anonim ***** válasza:
77%

Te tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak tetteted? Ha nem vizsgálhat meg, akkor minek mész oda?! Annak semmi értelme, és egy olyan orvos, le is bsz érte, amiért csak rabolod az ő és többiek idejét.

De a helyedben én pszichológushoz mennék, hogy a tegye már helyre az önmagadról alkotott képet.

2016. febr. 10. 10:11
 17/30 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként, ha megerőszakoltak, akkor el kéne húzni valakihez, aki segít feldolgozni, mert magadtól nem fog menni!
2016. febr. 10. 10:13
 18/30 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem éltél nemi életet, akkor szűz vagy...
2016. febr. 10. 10:22
 19/30 anonim ***** válasza:
#18 nem számoltad bele a vibrátort
2016. febr. 11. 07:55
 20/30 anonim ***** válasza:
Jó, de attól még szűznek számít.
2016. febr. 11. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!