Mi történik, ha nyugtatót veszek be? Mit csinál a nyugtató?
Figyelt kérdés
Az orvos írta fel nekem, de én még sohasem szedtem nyugtatót, most fogom bevenni az elsőt.
Nem tudom, mi fog történni. Tényleg megnyugszom tőle? Elálmosít vagy lelassít? Mit csinál?
Bocsánat hogy ilyen tudatlan vagyok, de ddig sosem volt rá szükségem.
Ha iskola előtt veszek be, az hatással van az iskolai teljesítményemre? Tehát akkor ne vegyek be iskola előtt?
Köszönöm a válaszokat!
2015. okt. 25. 10:17
1/2 anonim válasza:
Igen hatással lesz és könnyű rászokni.
2/2 anonim válasza:
Először is, ne idegeskedj! :)
A nyugtató, megnyugtat! Természetesen egy nyugodt idegrendszerrel nyugodtabbankezeled az iskolai feladatokat is! Ezért, csak annyit szabad bevenni belőle, aminnyi fel van írva!
Természetesen az orvos összes utasítását figyelembe kell venni, tehát igyekezz elkerülni a stresszhelyzeteket és ne idegeskedj semmiért sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!