Mit ajánlotok ebben az esetben? Nyugtatót vagy stresszoldót keresek!
Én már voltam pszichológusnál, homeopatánál, pszichiáternél, szedtem antidepresszánst, szorongásoldót sőt még altatókat is és egyik sem segített. Úgy oldottam meg a gondjaimat hogy rájöttem nem CSAK külső segítségbe kapaszkodhat az ember hanem belsőbe. Tehát belül kell rendbe szedned magad és akkor meggyógyulhatsz. Megfelelő életszemléletet, változtatásokat (ez lehet egy újfajta hobbi, vagy más iskola, új baráti kapcsolatok kialakítása) kell végrehajtani.
Nekem érzelmileg instabil személyiségzavarom és kevert szorongásos depresszióm volt, de saját magam által sikerült kilábalnom mindkettőből. Remélem neked is sikerül :)
Egyébként leírom a véleményemet, tapasztalataimat a pszichológusokról, pszichiáterekről:
Pszichiáter kb annyit tud hogy felírja neked a gyógyszert, 1 hónap múlva kontroll megkérdezi hogy vagy, mondod jól akkor azt mondja majd találkozunk köv. hónapban.
Pszichológus tud segíteni de szerintem nagyon felhígultak azok is. Ha pszichológushoz mész öreghez menj sztem mert a fiatal tapasztalatlan és nem elég rutinos hogy hatékony segítséget tudjon nyújtani.
Amúgy meg tiniknek nem ír fel egyetlen orvos se nyugtatót hát még antidepresszánst azt ne hidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!