Nem tudok aludni és éjszakára nyugtatót szedek 0,5 frontin helyett szedhetem e a rivotilt, 05?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 21:46
1/5 anonim válasza:
Lehet h ismerlek nemtudom...de a rivotrli nyugtato nem altato...szerintem ezt te is tudod...a frontin van altato celjanak kitalalva...eggyiket sem ajanlom:/ ezek mergek
2/5 anonim válasza:
frontin és rivotril is kicsit elbódít annyira hogy be tudj aludni. Én 0.25 mg frontintól is már jobban alszok. Szerintem 0.5 mg már kicsit sok nekem legalábbis bár teljesen egyénfüggő.
Én sovány is vagyok gyorsan kiüt :D
3/5 anonim válasza:
Ja és rivtotril erősebb mint a frontin legalábbis azt mondják. Sztem ugyan olyan a hatása csak jobban bódít
4/5 anonim válasza:
ne keverd a kettőt, a Rivotril nem arra való, s elég erős gyógyszer, nem bódít, nem az a célja, de altatónak felesleges elkezdeni. nem is valószínű hogy hatna. S ez mind attól is függ, mennyi gyógyszert szedtél eddig. A 0.5 Frontinnak elégnek kellene legyen, próbálj meg egy pohár jó meleg vizet inni lefekvés előtt, s lehetőség szerint 10 körül ágyba kerülni.
Minden jót
5/5 anonim válasza:
utolsó ment a mínusz jel mert hülyeségeket írkálsz!
Mi a rivotril ha nem nyugtató fszfej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!