Fiúk/férfiak! Aki volt már urológusnál, mi történik ott, mit csinál az urológus?
Arra gondoltam, hogy elmegyek, leellenőrizni magamat, furán fogalmazva, megtapogattatnám vele a herezacskómat, leellenőrizném a nemi szervemet, hogy rendben van e.
Ilyen indokkal lehet menni? Gondolom igen, megmondom, hogy ellenőrzésre jöttem.
Voltatok már így ott. Mit csinál ott az urológus veletek.
Az előbbi jól leírta, ha egyéb panasszal mész akkor is rutinból áttapint, szemrevételez. (pl. vesekő miatt voltam már 2-3-szor, akkor is áttekinti, akár férfi doki, akár egy nyugdíjas dokinő).
Ha Bp-i vagy - s mivel nincs panaszod - ugorj fel, elmondom és megmutatom hogyan zajlik, s aztán eldöntöd, hogy megnyugszol, vagy elmész rutinvizsgálatra. (Kicsit csodálkozni fog a doki - legalábbis magában-, mert konkrét panasz nélkül nemigen keresik fel...)
Szerintem ez egy felelősségteljes hozzáállás, és azzal sincs semmi baj, hogy szeretnéd magadat teljesen leellenőriztetni. Bár többen is így állnának hozzá a saját egészségi állapotukhoz, ezért minden elismerésem feléd, kedves Kérdező! Hány éves is vagy?
Volt egyébként valamiféle problémád odalent a múltban?
"Ha Bp-i vagy - s mivel nincs panaszod - ugorj fel, elmondom és megmutatom hogyan zajlik, s aztán eldöntöd, hogy megnyugszol, vagy elmész rutinvizsgálatra."
Micsoda ajánlat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!