A VÁLASZ! kérdése:
Mi lehet, ill. mi okozhatja ezt a váladékot?
Figyelt kérdés
Valami büdi folyik a puncimból, nem tudom hogy mi lehet, menstruáció közben alig volt vérzés (10 nappal ezelőtt jött meg). Bent a vaginámban valami kemény is van, nem tudom hogy mi lehet az, de érintéskör lehet érezni a szagot, szóval onnan eredhet. Mi lehet ez?2016. jan. 20. 20:51
1/2 anonim válasza:
Lehet a gyenge vérzéstől van ilyen szaga a vérnek. Ha elmúlik, és nem viszketsz, akkor nincs semmi bajod. A keményet nem tudom mire érted? Pontosan hol érzed?
2/2 anonim válasza:
Bakteriális vaginózis vagy hüvelygomba. Esetleg idegentest a hüvelyben.
Ha nem dugtál be semmi olyat, ami bent maradhatott volna, akkor a kemény, amit érzel, minden bizonnyal a méhszáj. Utóbbit normális, hogy érzed, ez egy félgömbös vagy kúpszerű alakú képződmény.
A kifolyó "büdiség" milyen színű, milyen állagú? Viszketés, alhasi fájdalom vagy egyéb tünet?
Nem ártana, ha látna nőgyógyász!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!