5 hetes vagyok, orvosnál még nem voltam. Ma sajnos barnás váladékot vettem észre, ami nagyon kevés volt, és csak egyszer tapasztaltam, fájásom nem volt. Ez azt jelenti, hogy elment a baba, vagy csak a hormonok változása okozhatja?
Figyelt kérdés
2009. jan. 11. 19:15
1/4 anonim válasza:
Nekem a 6. héten volt rózsaszínes folyásom, amire az orvos azt mondta, hogy a beágyazódáskor ez előfordul. A barátnőm viszont sárgatest hormont kapott, mert egy picit vérezgetett. Sürgősen menj orvoshoz, csak ő tudja megmondani mi okozza a folyást!
2/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen barnás váladékom, de én nem tudtam hogy terhes vagyok, azt hittem megjött. De amikor másnap már nem volt semmi, csináltam egy tesztet és pozitív volt. Rá egy hétre elmentem dokihoz és minden OK volt, egészséges babám született. Szerintem csak hormonális változások miatt történt ez nálad, de mindenképpen menj el orvoshoz. Én úgy tudom, hogy a friss piros vér jelent bajt, a kevés barna váladék nem!
3/4 anonim válasza:
Ha elmenne/elment volna azt észrevennéd: normál mensesnél erősebb vérzés, nagyobb görcsökkel. Kis barnázás sokaknál van. Érdemes dokihoz menni, ilyenkor adnak hormonkiegészítést+valszeg egy kis időre eltiltanak a házas élettől:)))
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt. ÉN azonnal rohantam az ügyeletre. Ágynyugalom, kímélő üzemmód, és Duphastont írt fel a doki, napi 3x2 MagneB6-tal.
Egy vizsgálatot mindenképpen megér a nyugalmad és a baba, nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!