Kész katasztrófa,25 évesen bepisilek. Mit csináljak?
biztos vagy benne?
akkor az a legegyszerubb ha elmondod neki, ha szeret akkor megerti valszeg
Elöször is, sürgösen fordulj orvoshoz, senki nem fog kinevetni, ez elég gyakori egészségügyi probléma.
Lehet egyszerü felfázás, fertözés is, de lehet komolyabb, gyógyszerrel általában lehet gyógyitani, HA IDÖBEN elmégy orvoshoz. A jelenlegi helyzetre lehet kapni betéteket, ami megakadalyozza, hogy az ágyad is nedves legyen.
Ezen kivül olvass utána Kegel-féle gyakorlatoknak, azok ugyanis éppen erre a zavarra lettek kitalálva (Az csak "mellékhatás", hogy a hüvelyizomzatot is erösiti és ezért a szex. életre is pozitiv hatás van).
De elsö lépés mindenképpen a háziorvos, ö tud tána beutalni urulógiára, ha szükséges.
Kedves témaindító!
Nem tudom, aktuális-e még a probléma, tekintettel arra, hogy látom, egy éve indítottad ezt a kérdést.
Tapasztaltam már a környezetemben ehhez hasonló gondot... Azok a problémák megoldást nyertek részben, rátaláltunk arra, miképp enyhíthető a kín. Utalva egy-két beíró által mondottakra, a kulcs az, hogy tudsz-e uralkodni magadon, mert ha igen, akkor nyert ügyed lehet.
Azt gondolom, ez inkább lelki eredetű gond, mint testi (de nem zárom ki az utóbbit sem, ez más dolgoktól is függ...).
Rem, tudtam segíteni, ha kérdésed van, írd meg bátran...
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!