Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Éjjel elég gyakran bepisilek...

Éjjel elég gyakran bepisilek 22/L Hasonló tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Szóval hetente 1-2 történik meg, attól függetlenül hogy mikor fekszek le, menyi vizet iszom. Nagyon ciki. Már több mint 3 éve próbálom megfejteni az okát. Az igaz hogy nem mondtam el az orvosoknak de több általános vizsgálatom volt, csak annyi a bajom hogy egy nagyon kicsit cukros vagyok.

A múlt héten kivételesen 3-szor pisiltem be, na nem csak egy kicsit hanem teljesen, csak reggel szoktam észre venni amikor felkelek. Nagyon undorodom magamtól. Már azon gondolkodom hogy este pelenkázzam be magam (22 évesen). Van még valaki ilyen helyzetben?

2010. okt. 30. 13:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha ez komoly,akkor mindenképpen orvos de gyorsan.Lehet a tartóizmokkal van gond.Inkotencia......
2010. okt. 30. 13:41
 2/15 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz, mert ez nem normális. Olyan nincs, hogy valaki "nagyon kicsit cukros", az ember vagy cukros vagy nem. (Persze lehet súlyosabb vagy kevéssé súlyos, de a betegség ettől még létező) Ezt a problémát ORVOS tudja megoldani, nem a pelenka. Ha lesz barátod akkor vele fogod pelenkáztatni magad, vagy mi?
2010. okt. 30. 13:46
 3/15 anonim ***** válasza:
Az egyik megoldás a pelenka, de azért menj orvoshoz, hogy kiderüljön mitől pisilsz be! De az nagyon fontos, hogy ezért soha ne undorodj magadtól és ne szégyelld magad, mert ettől Te még ugyanolyan értékes ember vagy, mint bármelyik jó szándékú ember a világon!!!! Semmivel sem kevésbé jó!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!!!
2010. okt. 30. 13:46
 4/15 anonim ***** válasza:

Próbálj meg lefekvés előtt kevesebbet inni.Nálam is előfordul,de nagyon ritka.15 éves koromig szinte mindennap bepisiltem és baromira szégyelltem magam.Mostmár évente 1x-2x,de így s félek ha másnál alszom..nem iszom este sokat és igyekszem keveset aludni.Pl el se tudom képzelni mit éreznék ha egy pasi mellett pisilek be. :( És akárhányszor másnál alszok ettől félek. De lehet hogy majd még így is felkeresek egy orvost,hátha teljesen meg lehetne oldani és nem lenne bennem ez a feszültség. Múlthéten történt velem meg legutoljára,de előtte fogalmam sincs mikor volt,mégis minden egyes másnál töltött éjszakán rettegek. :S

18/L

2010. okt. 30. 13:47
 5/15 anonim ***** válasza:

szerintem ezt a kérdést egy perverz pasi írta ki :))))

ha nem: ne siránkozz, orvos nélkül nem fog menni... már rég el kellett volna menned... ciki vagy nem ciki, mindenképp muszáj!

2010. okt. 30. 13:48
 6/15 anonim ***** válasza:
Menj el vércukorszint ellenőrzésre. De minél gyorsabban, ne halogasd. Lehet, hogy régebben "nagyon kicsit cukros" (ami nem létezik, inkább egy nagyon kicsit magasabb volt a vércukrod) voltál, de ez azóta továbbfejlődhetett. Mindenképpen keress fel egy szakembert, nem akarlak ijesztgetni, de ebből még komolyabb bajod is lehet.
2010. okt. 30. 13:53
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen olyan nincs hogy kicsit cukros valaki. A kezeletlen cukorbetegség vesekárosodást is okozhat, aminek a szövődménye lehet a vizelettartási zavar. Tessék orvoshoz fordulni.
2010. okt. 30. 13:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Voltam már orvosnál mert egy kicsit cukor (gyanús) vagyok, de szerencsére nem komoly. Hát nme olyan könnyű 22 évesen a dokinak elmondani , nagyon szégyellem magam. Van barátom ő semmit se tud, meghalnék ha megtudná.
2010. okt. 30. 13:58
 9/15 anonim ***** válasza:
A második 13:46-os vagyok. Ne szégyelld magad és ha a barátod ezért elhagy, akkor egy utolsó szemétláda!!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!!
2010. okt. 30. 14:45
 10/15 anonim ***** válasza:
Na az a 18 éves lány vagyok ,akinek vannak ilyen problémái.Amúgy ápolónőnek tanulok és ha kicsit is magasabb a cukrod,az azért nem gyerek játék.De amúgy ha bepisilsz,hogy alszol a barátodnál?vagy hogy oldjátok meg?
2010. okt. 30. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!