Éjjel elég gyakran bepisilek 22/L Hasonló tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szóval hetente 1-2 történik meg, attól függetlenül hogy mikor fekszek le, menyi vizet iszom. Nagyon ciki. Már több mint 3 éve próbálom megfejteni az okát. Az igaz hogy nem mondtam el az orvosoknak de több általános vizsgálatom volt, csak annyi a bajom hogy egy nagyon kicsit cukros vagyok.
A múlt héten kivételesen 3-szor pisiltem be, na nem csak egy kicsit hanem teljesen, csak reggel szoktam észre venni amikor felkelek. Nagyon undorodom magamtól. Már azon gondolkodom hogy este pelenkázzam be magam (22 évesen). Van még valaki ilyen helyzetben?
2010. okt. 30. 13:35
11/15 anonim válasza:
Erre amúgy én is kíváncsi vagyok. Velem is történt egyszer 1-2 éve hogy bepisiltem, de akkor azt hiszem pont azt álmodtam hogy épp wc-zek és azért. De mai napig foglalkoztat a téma, hogy ez hogy történhetett meg, hisz már 23 éves vagyok.
12/15 A kérdező kommentje:
17.25-nek tudod én sem nagyon értem 19 éves koromig soha nem történt meg, normálisan lefekszem, semmi különös, semmi összefüggés hogy mikor feküdtem le, hogy fáradt vagyok vagy sem, van amikor 2 hétig semmi majd következő héten 3-szor történik meg arra ébredek hogy tiszta lucsok vagyok, ez egy rémálom.
2010. okt. 30. 17:46
13/15 anonim válasza:
sajnos ez gyakoribb probléma mint hinnénk csak senki nem mer róla beszélni, pedig szinte minden esetben kezelhető. ne szégyelld, az orvosnak az a dolga hogy meggyógyítson.egy kis kellemetlenséget bőven megér.
14/15 anonim válasza:
Szerintem ez valami pszichológiai problémára utalhat. Igaz nem értek hozzá, de mindenképp menj orvoshoz. Azért az már durva hogy ilyen gyakran előfordul, szerintem lelki oka lehet. Mást tényleg nem nagyon tehetsz, hisz ez nem mehet így tovább. De ne keseredj el, biztos rendbe jön ez a dolog.
15/15 anonim válasza:
Nem az a szégyen, ha beteg vagy, hanem ha 22 évesen nem kérsz segítséget. Mellesleg neurológiai probléma is lehet, ami súlyosabbá is válhat. Úgyhogy szépen menj el a házidokihoz és vizsgáltasd ki magad. A pasid előbb-utóbb veled akar majd aludni, és mindenre rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!