Fel vagyok fázva, alig élek, és 10 percenként bepisilek. Mit csináljak?
20/L Reggel arra ébredtem hogy 39 a lázam, a torkom kapar, anyira ki vagyok izzadva hogy ki lehet csavarni a
pizsimet. Ma nem mentem dolgozni, délben voltam dokinál aki megnyugtatott hogy túl fogom élni. Hazafele jövet köhögés közben háromszor is bepisiltem, egy kicsit, de a nacim is átázott. Ithon ágyba bújtam , egy kicsit elaludtam és amikor megébredtem már megint éreztem hogy nedves a bugyim. Csere után betettem egy éjjeli Allwayst de az 20 percig tartott most vagyok a harmadiknál. Azt hiszem éjjelre, bocsi, be kell pelenkázzam magam ha jót akarok. De hogyan , már 18 éve ez nem történt meg velem. Tudom vannak mindenféle inko betétek de nekem ilyesmim nincs ithon. Tudnátok segiteni valami ötlettel?
Fürödj meg forró vízben, igyál sokat (de ne olyat, amiben koffein van, az irritálja a hólyagodat). Főleg cickafarkfű teát igyál forrázva, nem túl sötéten, nagyon jó felfázásra meg "női bajokra".
Gyógyszertárban van olyan készítmény h. Urogin tinktúra.
Az orvos egyébként nem írt vmi gyógyszert? Így ha rosszabb lesz 7végén, az elég nagy szívás...
Nem tudod valahogy visszatartani? (Én ilyenkor ülök a forró vízben és abba szoktam piciket pisilni, ha kiszálltam, akkor próbálom minél tovább tartani.)
Ha ágyban maradsz, próbálj törölközőt tenni a lábad közé.
Jobbulást!
Ne haragudjatok az offért, nem bírom megállni, hogy ne tegyem szóvá: Kismajom, nagyon zavaró, hogy mindenkinek ugyanazt írod, problémától függetlenül. Eleinte szimpatikus volt a hozzáállásod, de tudod, ha én vagyok a kérdező, az nyugtat meg, ha személyre szabott választ kapok, nem pedig egy sablont. Szép tőled, hogy segíteni próbálsz mindenkinek, de kérlek ne ugyanazt írd mindenkinek! Köszi.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!