Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon sok huvelyvaladekom...

Nagyon sok huvelyvaladekom van. Miert? Tehetek ellene valamit?

Figyelt kérdés

Egyszeruen egesz nap csak folyik mar kb fel eve. Atlatszo nem tul kellemettlen szagu folyadek. Most tisztasagival tulelem a napjaim de mi lesz kesobb ha pl lesz baratom? Mennyire gaz ha ott a betet vagy full nedves vagyok lent:(

14/L

2015. okt. 11. 00:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert kamaszodsz. Tisztasági betétet tudsz hordani.

Később majd mérséklődik, 10 éven belül.

De pont erre találták ki a tisztasági betétet.:)

2015. okt. 11. 00:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja, és az utolsó kérdés: neki is nedves.:)

És azt hiszem, ez szerelmi őrületbe kergeti azt a személyt, aki már a másik bugyijában jár...:)

2015. okt. 11. 00:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha a szaga kellemetlen, esetleg a szine is valtozik, fordulj orvoshoz.
2015. okt. 11. 01:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egyszer rutin vizsgálaton voltam a nőgyógyásznál, aki vizsgálat alatt közölte, hogy több a váladékom a normálisnál és kúpot írt fel. Nekem fel se tűnt, sőt. De ők tudják. Ha zavar sztem jobb ha megnézeted magad.
2015. okt. 14. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Kup elmulasztotta?

Mi a kup neve?

2015. okt. 14. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:

4: Ez de furcsa mondata egy orvosnak. Szerintem minél több váladék van, annál jobb.

A higiénia szempontjából és a szexuális élet szempontjából is.

2015. okt. 15. 00:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen, ezt egy orvos mondta. És bakteriális vaginozisom volt (remélem jól írtam le a nevét). Nem emlékszem a kúp nevére, receptre kaptam, a gyógyszertárban készítették el.
2015. okt. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!