Nunim csípett háromszor egy pók. Napokig fájt mire rájöttem hogy ez pókcsípés mert a combom is tele van vele és ezzel egy időben éreztem ott is. Nagyon fáj és három napja nem múlik. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
2015. szept. 22. 05:44
2/5 DjImipapa válasza:
Első körben sürgősen fenistil gél, ami rovarcsípésre is való....privátban képet azért küldhetsz, így csak találgatás....:)
3/5 anonim válasza:
Valami más rovar lesz az ha tele van a combod is, pók nem csíp ennyit és nagyon ritkán csíp. Nézz körül az ágynemű tartóban, ágyadban.
4/5 anonim válasza:
Szia. Lehet h pok. Sot biztos ha nagyon faj. Engem egyszer ugy megcsipettcegy pok hogy a csuklomat csipte es majdnem a konyokomig dagadt be de nagyon fajt is. Akkor ugyeletre mentem vele es ott azt mondtak ez egy kicsi fekete pok csipese kalciumot kellet ra szednem. Kenegettem is de az nem igazan ert semmit. Sokaig be volt dagadva tobb mint 1hetig. Utanna meg a combomat csipte meg....... Es tenyleg egy kis fekete pok csinalta megtalaltam :D
5/5 anonim válasza:
Fenistil jó ötlet, el kell múlnia magától!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!