Benőtt a szőr a mellemen. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Nagyon piros, és ronda. De tűvel mégsem piszkálhatom ki, mert azért ez mégis csak a mellemen van, nem? Segítsetek légyszi! Mit tehetnék, hogy elmúljon? Köszönöm!2015. júl. 10. 21:12
1/8 anonim válasza:
Miben más, ha a melleden van? Nem kell fél méterre benyomni a tűt, csak a tetejét megpiszkálod. Mellen szokott seb is lenni, semmi következménye nincs.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon félek ettől a módszertől, de akkor holnap este steril tűvel megpróbálom kiszedni. Köszönöm!
2015. júl. 10. 21:22
3/8 anonim válasza:
Megpróbálhatod szerintem, óvatosan. Az rosszabb, ha bent marad és nő tovább.
Helyileg hol van? Nem a bimbóudvaron ugye? Bár ott csak nem nő szőr. Na ha ott lenne, azt nem tudnám, hogyan lehetne kiszedni :D
4/8 anonim válasza:
Hát én simán csipeszt szoktam használni.
Ja, és ne feledd (alkohollal) fertőtleníteni művelet után!
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, szerencsére nem ott van. :)
És milyen alkohollal? Gyógyszertárban lehet kapni olyat, ami jó rá?
2015. júl. 10. 21:38
6/8 anonim válasza:
A gyógyszertári az jó, de a sima arcszesz amúgyis van otthon.
7/8 anonim válasza:
Fertőtlenítsd és tűvel piszkáld ki.
Ugyan úgy mintha pl. a combodon lenne.
8/8 anonim válasza:
fertötlenitsd le és a tüt is utána ovatosan piszkáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!