Mennyire normális az ilyen mértékű szőrösödés nőknél a mellen? Egy párkapcsolatban ez mennyire zavaró tényező?
2015. júl. 8. 21:51
1/4 anonim válasza:
Az ember szőrös állat. Van akinek teljesen eltűnt már, van aki szőrösebb. Nekem is van pár szál, nem érzem magam gnómnak és jetinek.
Párom sose mondta, hogy zavarná, bár azokban a helyzetekben mikor látja, pont nem arra figyel, hogy hány szőrszál van a mellemen.
2/4 anonim válasza:
Oh ha csak ennyire lenne szőrös a mellem, de örülnék neki. Sajnos nekem sötét szőr nő a mellemen is. A férjem így ismert meg, ennek ellenére randizott velem, összeköltöztünk, eljegyzett, összeházasodtunk és már gyerekünk is van. Nem zavarja, persze ami már nagyon sötét, feltűnő, azt eltüntetem, de teljesen nem szőrteleníthetem az egész testemet. Elfogadott így, ahogy én is elfogadtam az ő hibáit.
3/4 anonim válasza:
Teljesen normalis, sokaknak ilyen pihe boritja nem csak a mellet, hanem mindenet. Foleg a feherebb boru, keveset napozo embereknek.
Rolam ott "kopott le", ahol evekkel ezelott sulyos napegest szenvedtem (hatam a furdoruha kivagast kovetve).
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
Igazából nekem sötét a szőröm. De mindig kiszőkítem, és akkor olyan, mint a képen.:)
2015. júl. 10. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!