PCOS-os lennék? Lány létemre a karomon és a lábamon erős a szőr ( a hasamon és a mellemen is kicsit szőrös és ez nekem ciki), pattanásos a bőröm, van súlyfeleslegem. A mentsruációm rendszeres régebben fájt a hasam de szerencsére ez csillapodott.23/L
Figyelt kérdés
2015. márc. 30. 19:52
1/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem tudok válaszolni, de ugyanez a problémám nekem is... Kíváncsi leszek a válaszokra.
2/4 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Lehet PCOS is, de lehet sok más probléma is. Sőt, az is lehet, hogy csak alkati dolog. El kell menni kivizsgáltatni magad, és akkor kiderül.
3/4 anonim válasza:
Nekem egy közeli barátnőm volt PCOS-os. Neki is elég erős volt a szőre a karján, lábán, és elég duci volt (pedig ugye épp az ellenkezője a jellemző: minél ducibb valaki, annál kevésbé szőrös). Nagyon jellemző tünet a mellkason megjelenő szőr is, a pattanás is. És a hajhullás.
De viszont egy másik jellemző tünet a rendszertelen vagy hiányzó menzesz.
Szóval nem biztos, h az vagy... Így tünetek alapján, főleg , h az egyik fő tünet hiányzik.
(Ismerősömnek évekig dokihoz kellett járnia, meghozták a menzeszét, a cisztákat kezelték, peteérést csináltak gyógyszerrel. /Babát akartak/)
Hát így összességében nem vennék rá mérget, h az vagy.
De vizsgáltasd ki magad, h el tudják kezdeni a kezelést, ha mégis.
4/4 wendy666 válasza:
Én PCO-s vagyok. A végtagjaimon van szőr de azt borotválom, máshol én azt megúsztam :) Először is menj el nőgyógyászhoz és nézesd meg a petefészkeidet UH-n . Ha ott vannak ciszták akkor menned kell az endokrinológushoz! Ő fog tudni neked segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!