Rettenetes fáj a pisilés! Annyira, hogy görcsösen visszatartom. Mit tehetek?
Ma egy durva orvos kenetet vett le,de úgy,mintha a húgycsőt sértette volna fel.
Amikor pisilnem kell és a húgycsőbe vizelet kerül,olyan eszeveszettül fáj,hogy ösztönösen visszatartom,mielött kicsöppenne. Mintha késsel vagy tűvel szúrnák.
Egyre erősebben kell pisilnem,de nem tudok. Mit tehetek?
10 hkm
Valószínűleg kisebb hámsérülést okozott az orvos, nem feltétlenül a húgycsőnél, ugyanis a vizelet akkor is csíp,ha a hüvelybemenet környékén van apró sérülés.
Nem tudom,hogy ülőfürdőt terhesen lehet-e venni, ha nem, akkor kis kamillás vattával kend be az érintett területet többször és ennek holnapra, legkésőbb holnaputánra el kell múlnia.
Addig is egy ötlet..., ha úgy pisilsz,hogy közben víz éri a területet, akkor a víz azonnal elmossa/vegyíti a savas vizeletet és így nem fog csípni.
Köszönöm a válaszokat. Azóta sikerült elmenni pokoli kínok között . Nem az a rész fáj,amikor mar megtörténik a pisilés,pont ezérta vízsem enyhíti,,hanem,amikor megtelik a húgycső és megindul. Ott olyan,mintha kést szúrnának belém. Utána már elviselhető. Nagyon nehezen engedem el magam,rettenetes.
Ülő fürdőt vettem,remélem nem artottam a picimnek.
Ha csak rosszat lehet róla olvasni, miért mentél hozzá? :) Amúgy itt lehet véleményezni az orvosokat: [link]
Hasznos, én is használom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!