Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az este kitapintottam egy...

Az este kitapintottam egy nagyobb dio nagysagu kemeny csomot a huvelyemben, az ujjam nem is ment be teljesen amikor nekiutkoztem. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Eddig sosem vettem eszre ilyesmit. Tegnap egyutt is voltunk a parommal, de egyikunknek sem tunt fel semmi sem. 7 honapja szultem, mar volt menzim az ota, es epp tegnap kellett volna, hogy megjojjon naptar szerint. Van okom aggodni? Tervben van a dokilatogatas.
2015. szept. 30. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A méhed.
2015. okt. 1. 00:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Es ez igy normalis? Soha nem vizsgaltam magam, ez is ilyen egyszeri dolog volt, jol meg is ijedtem. Kup ill. tampon hasznalatkor meg sosem tapintottam ki. Szukseges rohanni az orvoshoz?
2015. okt. 1. 00:07
 3/11 anonim ***** válasza:

Néhányszor majd az elkövetkező napokban nyúlj be úgy, hogy keresed.

Meg fogod találni.

Ha megbizonyosodsz róla, hogy valóban a méhed, megnyugszol.:)

2015. okt. 1. 00:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyébként mellette be tudod tolni az ujjadat mélyre, mert a méhnyak mellett körben folytatódik a hüvely, nem ér véget a méhnyaknál.
2015. okt. 1. 00:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Igen, mellette meg elfer az ujjam. Rettenetesen bepanikoltam, szinte rosszul lettem, mert nem tudtam, hogy valami baj miatt van-e az ott (pl mirigyeltomodes).
2015. okt. 1. 00:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Nincs baj.:) Mindenkinek ott van.:)
2015. okt. 1. 00:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Huh, koszi, most legalabb nyugodtan tudok aludni. :)
2015. okt. 1. 00:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul mondja az első, nem a méhed, hanem a külső méhszájad. A méhedet nem lehet érezni. Egyébként minden stimmel, teljesen normális dolog ez :)
2015. okt. 1. 06:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Sokan rendszeresen tapogatják ezt a képletet, hogy meghatározzák az ovuláció időpontját. Hol lejjebb ereszkedik, hogy feljebb húzódik. Mensi előtt lejjebb ereszkedik, ezért érezhetted olyan könnyen.

"A ciklus kezdeti napjain a méhszáj keményebb, olyan tapintású, mintha az orrod hegyét érintenéd, helyzetét tekintve pedig alacsonyan helyezkedik el a hüvelyben, formáját tekintve pedig teljesen zárt. A ciklus előrehaladtával a méhszáj a hüvelyben felfelé mozdul el, tapintása is megváltozik, kinyílik kicsit és szinte felpuhul, olyan lesz, mint egy puha ajak."

2015. okt. 1. 09:56
 10/11 anonim ***** válasza:

8: Aha. Én azt hittem, hogy a méhszáj a méh egy része.

Ezek szerint a méhszáj nem a méh része, hanem egy külön szerv. Értem.

2015. okt. 1. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!