Néhány napja, eddig nem tapasztalt tüneteim kezdtek jelentkezni. Hétfő este nagyon fájt a hasam lent a köldökömtől a bugyimig (tenyérnél nagyobb részen). Majd erőteljes fehérfolyásom és egy kis vér is volt. (részletesebben lent. ) Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
A hasfájásom hétfő estétől nagyjából kedd estig tartott(legfőképp akkor jelentkezett amikor ürítenem kellett, ürítéskor erősebb lett, majd kicsit gyengébb), ezután intenzív fehérfolyást tapasztaltam, ezzel párhuzamosan vizelést követően véres lett a wc papír (ha azelőtt székeltem is, de nem a székletem volt véres). Ezután elmentem orvoshoz, aki gyógyszert ír, és egy hét múlva visszamegyek és nagy valószínűséggel nőgyógyászhoz küldd. Jelenleg nincs has fájásom, de egy nap legalább kétszer is találok vért/véres fehérfolyást a bugyimban(enyhén barnás).Nem tudom, hogy mi ez, de nagyon örülnék ha valaki tudja.2014. júl. 18. 22:01
2/7 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz kellene menni egyértelműen, ehhez semmi köze a háziorvosnak. Ha így tippelni kell, akkor méhgyulladás.
3/7 anonim válasza:
A gyógyszertől valószínűleg el fog múlni. (antibiotikum?)
4/7 anonim válasza:
Valamilyen gyulladás lehet
Lehetett estl. petefészek gyulladás is
5/7 anonim válasza:
A menzeszed mikor volt meg utoljára?
Amiatt nem lehetett?
6/7 anonim válasza:
Persze lehet urológiai probléma is
Pl. valami a vesével
7/7 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok, 24.én kell jönnie.
2014. júl. 19. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!